​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο πέθανε ένα κοριτσάκι μόλις δυο χρόνων στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό από όλα ε��ναι ότι ο δολοφόνος είναι ο ίδιος ο πατέρας της… ενώ την σκότωσε επειδή τον διέκοψε την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια!

Anthony-Sanders.jpg
Το ανατριχιαστικό έγκλημα συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο ο αδίστακτος Άντονι Σάντερς συνελήφθη πριν λίγες μέρες, μετά από πολύμηνη έρευνα.

girl.jpg
Τη στιγμή του σοκαριστικού φονικού ο 31χρονος ήταν μόνος στο σπίτι με το παιδί, μιας και η σύζυγός του, ήταν στην δουλειά. Η μικρούλα τον πλησίασε για να παίξουν και εκείνος εκνευρισμένος άρχισε να την χτυπάει με μα��ία. Μάλιστα, δεν δίστασε ακόμη και να την δαγκώσει.

Anthony-Michael-Sanders3.jpg
Το παιδάκι ξεψύχησε και ο πατέρας του το έβαλε στο κρεβάτι του και συνέχισε να παίζει βιντεοπαιχνίδια σαν να μην συνέβη τίποτα. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε, εκείνος της είπε ότι η κόρη τους κοιμόταν. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ο 5χρονος γιος της οικογένειας προσπάθησε να την ξυπνήσει.

Screen-Shot-2016-04-26-at-2.43.45-AM-768x403 (1).png
Η μητέρα του είδε ότι δεν ανάπνεε και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κορμάκι του παιδιού ήταν γεμάτο μώλωπες, είχε αίμα πίσω από το ένα αυτί και δαγκωματιές από ενήλικο.