​Ότι έκανε σεξ με τρεις μαθητές της ομολόγησε μια 36χρονη εκθαμβωτική πρώην καθηγήτρια του Davis High School της Γιούτα ενώ μάλιστα επέμεινε ότι βοήθησε τον έναν από αυτούς να βελτιώσεις τους βαθμούς του!

Η Brianne Altice, που ήταν παντρεμένη, συναντούσε τα ανήλικα αγόρια εκτός από το σχολείο, σε δημόσια πάρκα ή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Για δικαιολογηθεί για τις πράξεις της ενώπιον του δικαστηρίου επέρριψε της ευθύνες στους γονείς των παιδιών, ηλικίας από 16 έως 17 ετών, για το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωναν.

Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης, το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια σειρά 14 κακουργηματικών κατηγοριών συμπεριλαμβανομένων πέντε για βιασμό ανηλίκων.

v2-Brianne Altice 2.jpeg

Εν τω μεταξύ, η καθηγήτρια κατέθεσε έγγραφο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, στο οποίο υποστηρίζει πως δεν είχε κακή ή κακόβουλη πρόθεση στη σχέση της με τον έφηβο, που την είχε πλησιάσει για να ζητήσει συμβουλές σχετικά με την οικογένειά του.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου είχε σοκάρει το σχολείο και την κοινή γνώμη, ωστόσο οι υπόλοιποι μαθητές είχαν αναφέρει ότι γνώριζαν τη δράση της ��αθηγήτριας και παρόλο που είχαν ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου, εκείνος δεν είχε λάβει κανένα μέτρο.

Από την πλευρά της η διεύθυνση του σχολείου δηλώνει άγνοια για το περιστατικό.

Brianne Altice 1.jpeg

Brianne-Altice-sexual-abuse-case-670x475.jpg

Πηγή: Independent