​Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από τη συγκινητική στιγμή, όπου ένας γλυκύτατος μπέμπης τεσσάρων μηνών, χαμογελά βλέποντας για πρώτη φορά την μαμά του καθαρά όταν φοράει τα νέα του γυαλιά!

Ο Leopold Wilbur Reppond, γνωστός ως Leo, πάσχει από την διαταραχή του αλμπινισμού, πάθηση η οποία εκτός από το γεγονός ότι επηρεάζει το χρώμα των μαλλιών του ατόμου και το δέρμα του, δημιουργεί π��όβλημα και στα μάτια.

ηρετη.jpg
θκτκτθκ.jpg


Ο μικρός Leo δεν μπορεί να δει καθαρά. Χάρη, όμως, στα νέα γυαλιά που του πήραν οι γονείς του κατάφερε να δει κανονικά για πρώτη φορά τη μαμά του, με τον 39χρονο πατέρα του να περιγράφει τη συγκλονιστική στιγμή λέγοντας ότι δάκρυσαν όλοι όσοι ήταν μπροστά.

«Είχα κάποια προβλήματα, κρατώντας την κάμερα γιατί έκλαιγα τόσο πολύ», είπε ο πατέρας του και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ συγκινητικό. Δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα αισθανθείς όταν θα συμβεί κάτι τέτοιο.» Η οικογένεια ζει στην Ουάσινγτον, έχοντας πρόσφατα επ��στρέψει εκεί για να είναι κοντά στις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μικρό αγοράκι γεννήθηκε με αλμπινισμό το οποίο επηρεάζει 20.000 παιδιά και προκαλεί μεταξύ άλλων σοβαρά προβλήματα στην όραση. Αναζήτησαν τη θεραπεία σε έναν παιδο-οφθαλμίατρο στο Λος Άντζελες και πήραν ειδικά γυαλιά για το βρέφος.

λλλλιθιλ.jpg
τυξεξερυξρεξ.jpg


Τα γυαλιά που θα φοράει το αγοράκι έχουν κανονικούς φακούς, αλλά είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό το οποίο δεν έχει βίδες ή άλλες αιχμηρές γωνίες.

Το μωράκι θα αντιμετωπίσει και άλλες δυσκολίες αργότερα στη ζωή του, όμως οι γονείς του είναι αισιόδοξοι! Δημοσιοποιούν το βίντεο για να δώσουν δύναμη και κουράγιο σε άλλες οικογένειες που μπορεί να αντιμετωπίζουν μια παρόμοια κατάσταση.

Δείτε το βίντεο που -δικαίως- έχει γίνει viral! Θα συγκινηθείτε!