​Κατά καιρούς στο star.gr σας έχουμε γράψει πολλές φορές για παράξενες ιστορίες που προκαλούν ανατριχίλα, ωστόσο, η συγκεκριμένη ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες!

Πρωταγωνίστρια μία 29χρονη από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία παντρεύτηκε τον καλό της χωρίς να ξέρει πως ήταν παιδόφιλος. Και σαν να μην έφτανε αυτό… Ανακάλυψε τα αρρωστημένα γούστα του κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος!

PAY-Jazmin-Cullen (2).jpg
Και το χειρότερο; Πέντε χρόνια μετά και παραμένει παντρεμένη μαζί του λόγω… γραφειοκρατίας (και μετά λέμε για την Ελλάδα)!

Ας δούμε όμως τι συνέβη… Η Γιασμίν Κιλέν, 24 χρονών τότε, βρισκόταν στο Μπράιτον με το νέο της σύζυγο Τζέισον Κιλέν για ταξίδι του μέλιτος.

PAY-Jazmin-Cullen (3).jpg
Αποφάσισαν να επισκεφτούν την γιαγιά της που έμενε εκεί. Η γιαγιά της ζήτησε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του «εγγονού» της και τότε ανακάλυψε εικόνες από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ο 31χρονος συνελήφθη στις 25 Φεβρουαρίου του 2011. Η νεαρή τότε σύζυγος ανακάλυψε ότι ο άνδρας της είχε καταδικαστεί το 2009 για κατοχή 8.000 φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας, και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

PAY-Jazmin-Cullen (1).jpg
Ωστόσο, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, η νεαρή δεν έχει καταφέρει, πέντε χρόνια μετά, να πάρει το διαζύγιο στα χέρια της.

Ο λόγος είναι ότι τα ζευγάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι παντρεμένα για τουλάχιστον ένα χρόνο, προτού ο ένας από τους δύο συζύγους μπορέσει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου!

PAY-Jazmin-Cullen (4).jpg
Με εκείνα και με τα άλλα δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν!