​Ένα απίστευτο περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου! Η Ethel Easter από το Τέξας μοιράστηκε την σοκαριστική εμπειρία που είχε σε ένα νοσοκομείο, όταν πήγε να κάνει μια εγχείρηση κήλης!

32E249D500000578-3525608-image-a-38_1459902516229.jpg
Η γυναίκα αποφάσισε να καταγράψει την επέμβαση της με μια κρυφή κάμερα, την οποία έβαλε μέσα στα extention των μαλλιών της, μετά από τον διαπληκτισμό με τον γιατρό της.

Όταν εκείνος την ενημέρωσε πως θα πρέπει να περιμένει δύο μήνες για την προγραμματισμένη εγχείρηση, η Ethel κατέρρευσε!

«Δεν μπορώ να περιμένω δύο μήνες» ήταν αρχικά η αντίδρασή της. Ο γιατρός της, όπως αναφέρει, θύμωσε πολύ. «Ποια νομίζεις πως είσαι; Πρέπει να περιμένεις όπως όλοι οι άλλοι». Μετά τη νευρική αντίδρασή του αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στα μαλλιά της την ημέρα της επέμβασης.

Αργότερα δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα λέγονταν από τον γιατρό και τους βοηθούς της ενώ ήταν ναρκωμένη στο χειρουργείο. Αμέσως μόλις έπεσε σε βαθιά νάρκωση, ο γιατρός ακούγεται να μιλά για την ασθενή του.

«Μας στόλισε όταν δεν της κλείσαμε το χειρουργείο μέσα σε 2 εβδομάδες». Ανέφερε πως η Ethel Easter του είπε ότι θα καλούσε δικηγόρο για το θέμα που ανέκυψε με τους άλλους να ξεσπούν σε γέλια. «Αυτό δεν είναι κάτι που λες στον γιατρό που πρόκειται να σε χειρουργήσει».

Οι γιατροί έκαναν προσβλητικά σχόλια για το σώμα της και την αποκαλούσαν "Precious", αναφορά στον χαρακτήρα που υποδύθηκε το 2009 η Gabourey Sidibe.

«Είδες τον αφαλό της;» ακούγεται να ρωτά μια γυναίκα και οι άλλοι να ξεσπούν σε γέλια, ενώ ο γιατρός της κάποια στιγμή ανέφερε ότι λυπάται τον άντρα της!