Λένε πως κανείς δεν πονάει περισσότερο από μία μάνα που χάνει το παιδί της… πόσο μάλλον όταν εκείνο φεύγει πολύ νωρίς!

Η Λίζα Σγουάνσον από τη Βόρεια Ντακότα είναι μία τέτοια μάνα… Ο γιος της Λέβι Σκάλτζ πέθανε σε τροχαίο λίγα μέτρα από το σπίτι του!

Ήταν μόλις 18 χρονών. Ωστόσο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, εκείνος είχε γενναία ψυχή! Είχε υπογράψει για να γίνει δότης οργάνων σε περίπτωση θανάτου του.

Τρία ��ρόνια μετά η μητέρα του θα άκουγε την καρδιά του να χτυπάει και πάλι… αλλά σε άλλο σώμα και όχι στο δικό του!

Τι εννοούμε; Η γυναίκα συνάντησε τον 64χρονο Τέρι Χόπερ , στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του γιου της, θέλοντας όπως λέει η ίδια να δώσει ένα μήνυμα για την δωρεά οργάνων και τη σπουδαιότητά της και να ευαισθητοποιήσει και άλλους ανθρώπους.

Αποκάλυψε βέβαια πως δεν ήξερε αν θα είναι σε θέση να χειριστεί την κατάσταση όταν θα συναντούσε αυτό τον άνθρωπο και θα άκουγε ξανά την καρδιά του γιου της να χτυπάει.

«Είσαι νευρικός όταν ξέρεις ότι θα συναντήσεις τον άνθρωπο που έχει την καρδιά του γιου σου. Θα κλάψω; Πώς θα αισθανθώ;» θυμάται ότι σκεφτόταν πριν τη συνάντηση. Αλλά στην πρώτη τους συν��ντηση έκανε αμέσως μια μεγάλη αγκαλιά τον άνδρα που είχε δεχθεί το μόσχευμα.

«Έσωσε τη ζωή του Τέρι έτσι το να την ακούω να χτυπάει δυνατά μέσα σε αυτόν, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.» κατέληξε φανερά συγκινημένη.

Δείτε στο βίντεο την συνάντηση