​Αυτό το άρθρο επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζει ότι ο έρωτας σε ανανεώνει και σε κάνει να ξανανιώνεις! Κι αν συνεχίζετε να το αμφισβητείται η ιστορία της Σάρον Κατς θα σας πείσει σίγουρα!

Η 55χρονη από την Βρετανία νόμιζε ότι τα είχε κάνει όλα στη ζωή της… Παντρεύτηκε, χώρισε, γέννησε τέσσερα παιδιά και πριν λίγα χρόνια έγινε και γιαγιά αφού απέκτησε τέσσερα εγγόνια!

sjfhsgfhs4.jpg
Όλα όμως άλλαξαν όταν γνώρισε τον Στιούαρτ… Εκείνος είναι μικρότερος της κατά 15 χρόνια, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο για το ζευγάρι!

Οι δυο τους, εξαρχής, ήταν πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι… Τότε, αποφάσισαν ότι θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί! Μετά από πολύ κόπο και πολλά χρήματα εκείνη γέννησε τρίδυμα… Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια!

Μάλιστα, για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα δεν δίστασαν να δανειστούν 19.000 ευρώ για να κάνουν εξωσωματική.

triplets7_2782672a.jpg
«Θέλαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε παιδιά. Ήξερα πως υπήρχε η πιθανότητα πολύδυμης κύησης επειδή είχε γίνει τοποθέτηση τεσσάρων εμβρύων, για να είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες. Στον υπέρηχο που κάναμε ακούσαμε τρεις καρδιές, ο Στιούαρτ ήταν σοκαρισμένος ενώ εγώ έκλαιγα από τη χαρά μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν, θεέ μου, πώς θα τα καταφέρω;», λέει η 55χρονη ��αι συνεχίζει:

sjfhsgfhs3.jpg
«Υπήρχαν όμως και κάποιες επιπλοκές. Ο γιατρός μου είπε να απομακρύνει το ένα έμβρυο λόγω των κινδύνων της εγκυμοσύνης. Αρνήθηκα γιατί αν έπαιρναν το ένα υπήρχε πιθανότητα να χάσω και τα άλλα δύο. Έτσι παρέμεινα ξαπλωμένη στο κρεβάτι για 11 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

triplets9_2782668a.jpg
Όπως η ίδια αποκαλύπτει νιώθει τόσο πλήρης από την απόκτηση των τριδύμων που ήθελε να ανανεωθεί για να είναι όμορφη για τα νεογέννητά της: «Ήθελα να δείχνω όμορφη μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Έτσι έκανα botox σε μικρή δόση. Έβαλα επίσης και καινούρια extensions. Ήταν για μένα σημαντικό να δείχνω στα καλύτερά μου».