​Για κάποιον ανεξήγητο ακόμα λόγο, μια αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, μόλις προσγειώθηκε στο Χιούστον προκειμένου να αποβιβαστεί από το Boeing 737-900 που ήταν γεμάτο επιβάτες!

«Εξ όσων γνωρίζουμε εκείνη χρησιμοποίησε (την τσουλήθρα) εσκεμμένα» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της United Airlines Τσάρλι Χόμπαρτ προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι της εταιρείας συνομιλούν με την αεροσυνοδό για να κατανοήσουν τους λόγους που εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα στο περιστατικό το οποίο συνέβη τη Δευτέρα.

Σε ένα βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός ρίχνει την τσάντα της έξω από μια πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και πέφτει στην τσουλήθρα. Κατόπιν παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί.

Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου το αεροσκάφος απεικονίζεται ενώ βρίσκεται στην πύλη και η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης.

ts-2.jpg
Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.

Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.