​Ένα απίστευτο έγκλημα έγινε έξω από σούπερ μάρκετ στο δυτικό Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου.

Η 33χρονη Maxine Benson μαχαίρωσε στην καρδιά τον 18χρονο Alfie Stone, με την παρότρυνση μάλιστα των γειτόνων, που της φώναζαν «μαχαίρωσέ τους, μαχαίρωσέ τους» για λίγα μακαρόνια!

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την 33χρονη να κρατά το μαχαίρι, ενώ μάρτυρες ήταν και πολλοί που έτρεξαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον 18χρονο μετά τη φονική επίθεση.

Λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί στον αδερφό του Alfie, Jake που κατάφερε να ξεφύγει με έναν ελαφρύ τραυματισμό στο στήθος. Η 33χρονη δικάζεται στο Old Bailey με τον Steven Hawgood και την κοπέλα του.

32DDFF3700000578-0-image-a-40_1459860919794.jpg

Ο 29χρονος Steven Hawgood και η 28χρονη Cripps συμμετείχαν στον καυγά πριν τον φονικό, κατηγορώντας τον 18χρονο για κλοπή ζυμαρικών πριν από δύο μέρες.

Μάλιστα ήταν αυτοί που ενθάρρυναν την 33χρονη να λύσει τη διαφορά μαχαιρώνοντάς τον. Αφού μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια προσπάθησε να διαφύγει, δίνοντας το μαχαίρι σε κάποιον άλλο. Όταν τη ρώτησε τι είχε συμβεί, του είπε να μην ανησυχεί. «Νομίζω ότι μπορεί να έβλαψα κάποιον». Ο γείτονας αργότερα παρέδωσε το φονικό όπλο στην αστυνομία.

Η 33χρονη παραδόθηκε στο Wandsworth Police Station την επόμενη μέρα.

Πηγή: Daily Mail

* Στη φώτο είναι το θύμα