​Μία μεγάλη και δύσκολη μάχη χρειάστηκε να δώσει μία 24χρονη από την Μεγάλη Βρετανία…

Η Άμπερ Ρόουζ ήταν παχύσαρκη για πολλά χρόνια… για την ακρίβεια, ήταν τόσο παχουλή που χρειαζόταν να αγοράσει εισιτήρια για δύο θέσεις στο αεροπλάνο, ενώ έπρεπε να χρησιμοποιεί και την ειδική επέκταση της ζώνης ασφαλείας για να καλύψει την τεράστια κοιλιά της.

PAY-Amber-Rose (3).jpg
Η ντροπή για αυτή την κατάσταση αλλά και τα τεράστια έξοδα που έκανε κάθε φορά που χρειαζόταν να πάει διακοπές, την έκαναν να πάρει την μεγάλη απόφαση… Ήταν έτοιμη να παλέψει με τις διατροφικές της συνήθειες και να πάψει πλέον να είναι παχύσαρκη.

Και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα κατάφερε περίφημα αφού μιλάμε για πραγματική... μεταμόρφωση! Έχασε πάνω από 75Ενώ παράλληλα μείωσε και... εννέα νούμερα τα μεγέθη των ρούχων που φοράει.

PAY-Amber-Rose (4).jpg
Η συνταγή της επιτυχίας ήταν απλή και αποτελεσματική: μείωση των παχυντικών τροφών, προσοχή στην διατροφή και πολλή γυμναστική.

PAY-Amber-Rose (1).jpg
Χρειάστηκε βέβαια και η βοήθεια του πλαστικού χειρουργού καθώς μετά το αδυνάτισμα το δέρμα της ήταν πλαδαρό και γεμάτο ραγάδες. Για να καταφέρει να το διορθώσει ξόδεψε περισσότερες από οχτώ χιλιάδες λίρες.

PAY-Amber-Rose.jpg
Μετά από όλα αυτά, η νεαρή κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά και να γίνει κυριολεκτικά αγνώριστη, ενώ ανέβηκε και η αυτοπεποίθηση της.

PAY-Amber-Rose (2).jpg
Η ίδια δηλώνει ευτυχής για όσα έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, ενώ όπως υποστηρίζει αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για όσες γυναίκες νομίζουν ότι τέτοιας έκτασης αδυνάτισμα είναι αδύνατο.

upload_4_4_2016_at_8_42_15_am.png