Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μίλησε αποκλειστικά στο Star η Νάντια Μουράντμ, η 21χρονη που, στην πιο τρυφερή της ηλικία, πουλήθηκε στους τζιχαντιστές ως σκλάβα του σεξ και κατάφερε να δραπετεύσει.

Η Νάντια ζούσε μια ήσυχη ζωή στο χωριό της στο βόρειο Ιράκ μέχρι τον Αύγουστο του 2014, οπότε και εισέβαλαν οι μαχητές του ISIS. Αφού σκότωσαν όλους τους άνδρες, απήγαγαν περίπου 3.400 γυναίκες και παιδιά, ενώ κάποιες από τις γυναίκες τις πούλησαν ως σκλάβες του σεξ.

«Έχασα από την οικογένειά μου, έξι από τους αδερφούς μου και, επίσης, έχω τέσσερις νύφες, συζύγους των αδερφών μου, που αγνοούνται. Έχω επτά ανίψια ακόμα σε αιχμαλωσία, η μητέρα μου σκοτώθηκε με άλλους. Δεν ήταν όμως μόνο η οικογενεία μου, σε μερικές άλλες οικογένειες σκοτώθηκαν όλα τα μέλη», είπε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Κώστα Καζακόπουλο, η 21χρονη.

16454237 (800x533).jpg
(Η 21χρονη κατά την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες)


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Νάντια ζει πλέον στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας και είναι ακτιβίστρια, με στόχο να φέρει τα εγκλήματα του ISIS στο φως και στη Δικαιοσύνη. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά όπου βρίσκονται πάνω από 5.000 πρόσφυγες, αλλά και συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα, στους οποίους εξέφρασε και τη θέλησή της να βοηθήσει την χώρα μας στο προσφυγικό.

sto-proedriko-i-gunaika-pou-apixthi-apo-ton-isis.w_l.jpg
(Στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημο��ρατίας)

Περιγράφοντας στο Star τις δύσκολες στιγμές που έζησε, σε ηλικία 18 ετών, όταν έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών, η Νάντια ανέφερε: «η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη για όλες τις γυναίκες. Πιέστηκαν να αλλαξουν πίστη. Ολα τα κορίτσια, ακόμα και από την ηλικία των 9 ετών, απήχθησαν και χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβες του σεξ . Και η κατασταση αυτη δεν ήταν μόνο τότε , συνεχίζει να γίνεται και τωρα».

Σημειώνουμε πως η Νάντια συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο Δεκέμβριο, από το βήμα του ΟΗΕ, μιλώντας για το τράφικινγκ σε εμπόλεμες ζώνες. «Δεν άντεχα άλλο τους βιασμούς και τα βασανιστήρια και αποφάσισα να δραπετεύσω, αλλά ένας από τους φρουρούς με σταμάτησε. Εκείνο το βράδυ με χτύπησε. Μου ζήτησε να βγάλω τα ��ούχα μου. Με έβαλε σε ένα δωμάτιο με φρουρούς και, συνέχισαν το έγκλημά τους μέχρι που λιποθύμησα… Τελικά, κατάφερα να δραπετεύσω τρεις μήνες μετά την αιχμαλωσία μου», είχε πει μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νάντια στο κεντρικό δελτίο του Star