Την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, θέλησε να εκφράσει το περιοδικό TIME, κυκλοφορώντας ένα σκληρό για τον μεγιστάνα εξώφυλλο.

Σε αυτό, το πρόσωπο του μεγιστάνα είναι σε πρώτο πλάνο, με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί, ενώ 5 κουτάκια συμπληρώνουν την εικόνα του. Από αυτά τσεκαρισμένα είναι μόνο τα 4, τα οποία φέρουν τους εξής χαρακτηρισμούς: Νταής, σόουμαν, παρείσακτος και δημαγωγός.

Το πέμπτο κουτάκι είναι χωρίς "τικ". Ο χαρακτηρισμός που το συνοδεύει είναι «45ος πρόεδρος των ΗΠΑ».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Time στην ηλεκτρονική έκδοσή του έδωσε στους αναγνώστες του την ευκαιρία να επιλέξουν εκείνοι τα επίθετα που πιστεύουν πως αρμόζουν στον υποψήφιο και να φτιάξουν έτσι το δικό τους προσωπικό εξώφυλλο.

ρτηρτηερητερητε.jpg

Στο μεταξύ, ο δημοσιογράφος του περιοδικού που ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροσκάφος του μεγιστάνα γράφει: «Ο Τραμπισμός έχει τις ρίζες του στην αγωνία κάποιων μην χαθεί το μεγαλείο της Αμερικής, το οποίο ίσως να μην έχει χαθεί. Ο Τραμπισμός ζει από την άποψη ότι η χώρα παλεύει στα κύματα μιας θάλασσας γεμά��ης με αντιπάλους».

Τέλος, το Time παρομοιάζει τον Τραμπ με ένα μαέστρο, υποστηρίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να «ενορχηστρώσει» τα συναισθήματα του κοινού του, από τη στιγμή που ο ίδιος αυτοσχεδιάζει στις ομιλίες του και αλληλεπιδρά με τους γύρω του.