​Για πρώτη φορά η Μαρίνα μιλάει για τον έρωτα που έζησε με τον αεροπειρατή της Κύπρου, ο οποίος κατάφερε να αναστατώσει όλο τον κόσμο… φορώντας μία ζώνη με θήκες κινητών.

Ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά, απειλώντας ότι θα ανατινάξει το αεροπλάνο των αιγυπτιακών γραμμών, ανάγκασε τον πιλότο να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στην Λάρνακα της Κύπρου.

Ο λόγος; Όπως λέει ο ίδιος γιατί ήθελε να δει την πρώην γυναίκα του Μαρίνα αλλά και τα παιδιά που είχαν αποκτήσει.
Ας δούμε όμως την ερωτική τους ιστορία από την αρχή… όπως την περιέγραψε η Κύπρια «πρωταγωνίστρια» της.

Γνωρίστηκαν τυχαία στη Λάρνακα το 1983 και ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Το 1983 ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά ήταν 26 και η Μαρίνα 18 ετών. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά.

i-dramatiki-exomologisi-tis-marinas-tis-oroklinis.jpg
Τα επόμενα επτά χρόνια ήταν ο χειρότερος εφιάλτης στη ζωή της Μαρίνας Παράσχου και των τριών παιδιών της. Από το 1990, που εκείνος εγκατέλειψε οριστικά τα παιδιά και τη γυναίκα του (πήραν διαζύγιο λίγους μήνες μετά), υπήρξε μεταξύ τους μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία. Ήταν τόσο σκληρή για τη Μαρίνα που δεν την ξέχασε ποτέ.

Πριν μερικά χρόνια, σε δυστύχημα στη Λάρνακα, σκοτώθηκε ένα από τα παιδιά που απέκτησαν μαζί, η κόρη τους. Θεώρησε σωστό να τον πάρει τηλέφωνο και να του το πει. «Και εμένα τι με νοιάζει, δεν πειράζει που σκοτώθηκε», της απάντησε εκείνος.

Από τότε δεν είχαν ξαναμιλήσει μέχρι το πρωί της Τρίτης… όταν εκείνος έφτασε στη Μεγαλόνησο ως πειρατής και όλοι έμαθαν για την «Μαρίνα της Ορόκλινης», την πρώην σύ��υγό του, που «για χάρη της έκανε την αεροπειρατεία, ζητώντας να τη δει».

«Ήταν πρωί της Τρίτης όταν με πήραν τηλέφωνο από την Αστυνομία, μου ανέφεραν κάτι για την αεροπειρατεία και τον Μουσταφά και μου είπαν ότι σε λίγο θα με παραλάμβανε ένα περιπολικό, να με μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Είπαν ότι με πήραν εκεί για να μιλήσω με τον Σαΐφ, επειδή το ζητούσε στην επιστολή του, αλλά αυτό είναι ψέμα. Με πήραν εκεί για να επιβεβαιώσω, ακούγοντάς τον να μιλά από τον ασύρματο, ότι ήταν αυτού η φωνή που ακουγόταν» αναφέρει ��το philenews.com.

Τα άσχημα χρόνια, ο βίαιος γάμος και οι καταχρήσεις

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1985 με την Μαρίνα να λέει πως το διαζύγιο της αποτέλεσε λύτρωση τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά της.

Σε αυτό τον γάμο, εκείνος δεν δούλεψε ποτέ και δεν πρόσφερε τίποτα στην οικογένειά του. Έμεναν στο σπίτι των γονιών της και τους συντηρούσε ο πατέρας της.

Έκανε χρήση ναρκωτικών και όταν δεν υπήρχαν χρήματα για τη δόση του ξεσπούσε βίαια εναντίον των παιδιών και της γυναίκας του. Η επταετής συμβίωση μαζί του, σημαδεύτηκε με 4-5 απελάσεις από την Κύπρο λόγω πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομης εισόδου στο νησί ως επικίνδυνο πρόσωπο, ή επειδή είχε κάνει παρανομίες.