​Είναι κάποιες γυναίκες που δεν είναι γεννημένες για να γίνουν μητέρες… ωστόσο, όχι μόνο δεν το καταλαβαίνουν αλλά γεννούν και παιδιά τα οποία συνήθως ταλαιπωρούνται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η 25χρονη που βλέπετε στο βίντεο, η οποία πιάστηκε να πουλάει το μόλις 10 ημερών παιδί της! Μάλιστα, η νεαρή από την Ρωσία ήταν μέσα στην τρελή χαρά που θα έβγαζε λεφτά από τον μικρούλη.

PAY-Mother-that-gave-her-baby-for-sale.jpg
Σου λέει, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια… Και θα ξεφορτωθεί τις ευθύνες που έχει ένα παιδί και θα βγάλει εύκολα χρήματα. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές.

Στο βίντεο, που κατέγραψαν, ακούγεται ο αστυνομικός να ρωτά τη γυναίκα «οπότε πόσα θες γι' αυτό; Είναι αγόρι ή κορίτσι;».

Εκείνη χαρούμενη απαντάει: «Είναι αγόρι. Θέλω 150.000 ρούβλια (1.900 ευρώ)».

PAY-Mother-that-gave-her-baby-for-sale (1).jpg
Αφού έκλεισε η συμφωνία και η γυναίκα πήρε τα χρήματα, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητά τους και προχώρησαν στην σύλληψη της.

Η αστυνομία έστησε την επιχείρηση αφού είχε ενημερωθεί για την πρόθεση της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, όπως προέκυψε η 25��ρονη είναι μητέρα και ενός άλλου παιδιού το οποίο είχε αφήσει στους γονείς της προκειμένου να πουλήσει το δεύτερο παιδί της.

PAY-Mother-that-gave-her-baby-for-sale (2).jpg
Μετά τη σύλληψή της εμφανίστηκε μετανιωμένη υποστηρίζοντας ότι «η ζωή μου είναι δύσκολη. Δεν έχω άλλη επιλογή. Έπρεπε να πουλήσω τον γιο μου αλλά τώρα τον θέλω πίσω».