​Ντροπή νιώθει η περιβόητη Μαρίνα για τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της,ο οποίος έκανε αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Egypt Air στην Κύπρο, φορώντας μία ζώνη με… θήκες κινητών!

Ο 59χρονος Σεΐφ Ελντιν Μουσταφά από την Αίγυπτο απειλούσε να ανατινάξει το αεροπλάνο, υποστηρίζοντας ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά… έτσι είχε βαπτίσει τις θήκες κινητών!

aeropeiratis6_532_355.JPG
Ωστόσο, μέχρι να παραδοθεί όλος ο κόσμος παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα το εξάωρο θρίλερ της αεροπειρατεία�� και της ομηρίας επιβατών και μελών πληρώματος της πτήσης που είχε απογειωθεί από την Αλεξάνδρεια με προορισμό το Κάιρο.

Εκείνος ζητούσε απελπισμένος να δει την Μαρίνα, την πρώην σύζυγο του, με την οποία ήταν παντρεμένος και είχαν και παιδιά. Οι Αρχές την εντόπισαν και την μετέφεραν στο αεροδρόμιο στην προσπάθεια τους να τον κάνουν να παραδοθεί ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση.

Η ίδια δέχτηκε να βοηθήσει και του μίλησε. Ωστόσο, τώρα που όλα αυτά τελείωσαν εκείνη ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει καμία σχέση μαζί του.

«Ντρέπομαι τόσο πολύ απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και δεν θέλω να τον δω» είπε η γυναίκα σύμφωνα με τον μεταφραστή του 59χρονου.

32AA715700000578-0-image-a-19_1459328010814.jpg
«Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω όταν για τόσα χρόνια δεν μου επιτρέπουν να έρθω να δω τη γυναίκα και τα παιδιά μου;», φέρεται να υποστήριξε ο αεροπειρατής, ο οποίος το 1994 είχε απελαθεί από την Κύπρο και το όνομα του βρισκόταν στον κατάλογο των ατόμων στα οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος στη Κυπριακή Δημοκρατία.