​Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα. Είσαι διαρκώς εκτεθειμένη σε πολλούς κινδύνους και μάλιστα χωρίς προστασία. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση της Tegan Portener, μιας γυναίκας από την Αυστραλία που βρισκόταν στο τρένο, όταν κατάλαβε ότι κάποιος μπροστά της προσπαθούσε να τραβήξει με κάμερα κάτω από το σορτς που φορούσε!

Ο ανώμαλος συνεπιβάτης της προσπαθούσε να τοποθετήσει το κινητό του ανάμεσα στη θέση του, έτσι ώστε κανείς να μην τον καταλάβει.

Η Tegan έγραψε στο Facebook ότι κατάλαβε ότι ο άνδρας κοιτούσε τριγύρω με ύποπτο τρόπο, αλλά αρχικά τον αγνόησε. Την πήρε ο ύπνος, αλλά μόλις ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι ο τύπος προσπαθούσε να τραβήξει ��λάνα με την κάμερα.

Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα μέχρι τελικά να αποφασίσει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο για ό,τι έκανε.

Η Portener έβγαλε λοιπόν και το δικό της κινητό για να τραβήξει με την κάμερα τις αηδιαστικές προσπάθειες του άνδρα και έτσι τον βλέπουμε ενώ τοποθετεί το κινητό του ανάμεσα στο κενό της θέσης του. Όταν τον αντιμετωπίζει, εκείνος κάνει φυσικά τον ανήξερο. «Γιατί στοχεύεις συνέχεια το κινητό σου προς εμένα;», τον ρωτάει;

gvggggggggggggggggggggg.jpg

Η κοπέλα είπε στο Facebook ότι ενημέρωσε τον οδηγό για το συμβάν και επικοινώνησε με την αστυνομία. Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald , απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον άνδρα.

Δείτε το βίντεο!