​Μία φορά παντρεύεται ο δευτερότοκος γιος του και για αυτό έπρεπε να το γιορτάσει σαν να μην υπάρχει αύριο… Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τελικά ο γάμος του γιου του Μιχάιλ Γκουτσεριέβ κόστισε λίγο ακριβά στον Ρώσο μεγιστάνα… αλλά δεν βαριέσαι μια ζωή την έχουμε!

κλ.jpg
Ας πάρουμε, λοιπόν, μία γεύση από την γαμήλια δεξίωση που έλαβε χώρα το Σάββατο στη Μόσχα. Έχουμε και λέμε… η νύφη φόρεσε ένα παραμυθένιο νυφικό, το οποίο ήταν του οίκου Ellie Saab και ήταν κεντημένο με πολύτιμες πέτρες.

κλξξ.jpg
Για να καταλάβετε το πόσο πολλές ήταν οι πολύτιμες πέτρες θα σας πούμε δυο νούμερα… ζύγιζε 25 κιλά και κόστισε περίπου 32 εκατομμύρια ευρώ!!!

σρυξξ.jpg
Η τιάρα που κοσμούσε το κεφάλι της νύφης άξιζε πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το χτένισμα και το μακιγιάζ της δαπανήθηκαν περίπου 20 χιλιάδες ευρώ.

υγφθκ.jpg
Φυσικά από την δεξίωση της απόλυτης χλιδής δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μεγάλοι stars της παγκόσμιας μου��ικής σκηνής. Αστέρες όπως η Μπιγιόνσε, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Έλτον Τζόουν και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας διασκέδασαν τους περίπου 600 καλεσμένους του ζευγαριού.

ξτφωχ.jpg
Ενδεικτικά, για να κουνήσει η Λατίνα σταρ τους διάσημους γλουτούς της στο γαμήλιο πάρτι, αμείφθηκε με 5.000.000 ευρώ από τον Ρώσο μεγιστάνα, ενώ ο Έλτον Τζόουν πήρε 7.000.000 ευρώ, για να δώσει το παρών στο πάρτι.

υηυκι.jpg
Ας δούμε όμως ποιος είναι ο Ρώσος μεγιστάνας που ξόδεψε μία αμύθητη περιουσία για τον γάμο του γιου του. Ο Μιχάιλ Γκουτσεριέβ, τον περασμένο χρόνο «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της λίστας του Forbes με περιουσία (για ένα έτος) που εκτιμάται στα 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

3299044F00000578-3511614-image-a-56_1459103813925.jpg
Εντάξει, δεν θα του λείψουν κιόλας τα λεφτά που ξόδεψε…