​Ένα νέο video φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας από τον ISIS, με «πρωταγωνιστή» έναν Βέλγο αρχιτρομοκράτη και μεγάλο κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους.

Πρόκειται για τον Hicham Chaib, ο οποίος στο video απειλεί όλη την Ευρώπη και τις Βρυξέλλες, λέγοντας πως «δεν βάλατε μυαλό» και προειδοποιώντας πως ο,τι έγινε ήταν μόνο μια… γεύση απ΄ότι θα επακολουθήσει.

αρχείο λήψης.jpg
Ο Chaib που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο επικεφαλής της «θρησκευτικής αστυνομικής δύναμης» των τρομοκρατών και έχει πάρει μέρος σε αποκεφαλισμούς και φριχτά βασανιστήρια στη Συρία τα τελευταία χρόνια, μιλά στα ολλανδικά στη συνέχεια του video και λέει:

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους του Βελγίου, προς τη βελγική κυβέρνηση, προς την Ευρώπη, τον υπόλοιπο κόσμο και τη συμμαχία που μάχεται κατά του Ισλαμικού κράτους. Οσο βομβαρδίζετε τους μουσουλμάνους με τα F-16, θα σας σκοτώνουμε», προσθέτοντας πως οι επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες είναι αυτές που σπείρατε με τα ίδια σας τα χέρια.

αρχείο λήψης (1).jpg
Στο τέλος του video, ο Βέλγος αρχιτρομοκράτης εμφανίζεται να εκτελεί έναν άντρα που είναι πεσμένος στα γόνατα και ακούγεται η φράση:

«Η μάχη θα συνεχιστεί στην καρδιά της χώρας σας».

isis_0.jpg
Να αναφέρουμε ότι ο Chaib εντάχθηκε στο ISIS τον Μάρτιο του 2013 ωστόσο ο χαρακτήρας του και οι πρακτικές του τον έκαναν πολύ γρήγορα να ανελιχθεί μέσα στην τρομοκρατική οργάνωση.

�� βάση του είναι η Ράκα και έχει συμμετάσχει σε πολλά βίντεο αρρωστημένης προπαγάνδας και αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους Tζιχαντιστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ.