​Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην πρωτ��ύουσα του Βελγίου, οδηγώντας σε έξι συλλήψεις υπόπτων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στο Μαλμπέκ, που σκόρπισαν τον τρόμο και πάλι στην Ευρώπη.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο αστυνομικών ερευνών στα προάστεια των Βρυξελλών, καθώς και στο κέντρο της πόλης.

Προς το παρόν, δεν έχει απαγγελθεί συγκεκριμένη κατηγορία στους συλληφθέντες, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας.

ΟΙ ΗΠΑ «ΓΝΩΡΙΖΑΝ» ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΡΟΥΧΑ:

αρχείο λήψης.jpg
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι ΗΠΑ έχουν ταυτοποιήσει τον «άνδρα με το καπέλο» και τα άσπρα, που φαίνεται στην φωτογραφία-ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ, λίγο πριν την επίθεση.

Στην εν λόγω φώτο, απεικονίζονται στο κέντρο ο Ιμπραίμ Ελ Μπακράουι, στα αριστερά ο ειδικός βομβών Ναχίμ Λακράου που φορούν γάντια στο ένα χέρι με τις Αρχές να πιστεύουν πως εκεί έκρυβαν τους πυροκροτητές, αλλά και ο άνδρας «μυστήριο» με τα άσπρα, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος, αφού μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του, καταφέρνοντας να διαφύγει.

Αμερικανοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ παντως, υποστηρίζουν πως τον έχουν ταυτοποιήσει, χωρίς να έχει γίνει γνωστή οποιαδήποτε πληροφορία για την ταυτότητά του, τουλάχιστον προς το παρόν.

230316154115_5172.jpg
Παράλληλα, έγινε γνωστό πως τα αδέρφια Ελ Μπακράουι που διέπραξαν τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στις Βρυξέλλες (σε μετρό ο ένας στο αεροδρόμιο ο άλλος), ήταν γνωστοί στις αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες πριν τις επιθέσεις, καθώς τόσο ο Χαλίντ ελ Μπακράουι όσο και ο Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι είχαν συμπεριληφθεί σε καταλόγους αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών για παρακολούθηση πριν τις επιθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ επικίνδυνος τζιχαντιστής στο Παρίσι- Ετοίμαζε μεγάλο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα

ΕΔΩ έμεναν οι μακελάρηδες των Βρυξελλών- Τα ευρήματα που προκαλούν ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ