​Συγκλονίζει ένα βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Ισλαμικό Κράτος στο οποίο εξαπολύει απειλές για την ασφάλεια των τριών μεγάλων αεροδρομίων του Λονδίνου αλλά και κατά της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Σύμφωνα με το Russia Today, στο βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας που φοράει μάσκα και έχει καθαρή αγγλική προφορά, να προειδοποιεί με επιθέσεις στο Λονδίνο λέγοντας: «Βέλγιο, αεροδρόμιο Βρυξελλών. Μεγάλη έκρηξη. Χίθροου, Γκάτγουικ, Ντάουνινγκ Στρίτ, θα είσαστε οι επόμενοι».

Επίσης, ένας αφηγητής ακούγεται να λέει ότι το Βέλγιο συμμετείχε στις αεροπορικές επιχειρήσεις στη Συρία «σκοτώνοντας παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους και καταστρέφοντας τζαμιά και σχολεία». Επίσης ακούγεται ένα τραγούδι στα αραβικά που καλεί τους μουσουλμάνους σε εξέγερση και ιερό πόλεμο: «Αδέρφια ξεσηκωθείτε! Αποδεχθείτε την νίκη σας. Πάμε! Πάμε για τζιχάντ!»

Στο βίντεο διακρίνονται εικόνες «εκπαίδευσης» των υπόπτων για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που σκότωσε 130 άτομα στο Παρίσι.

Επίσης σε κάποια στιγμή στο βίντεο, εμφανίζεται και η εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα δείχνει την αφίσα του να καίγεται ενώ ακούγεται απόσπασμα από συνέντευξή του που λέει: «Οι Βρυξέλλες ήταν εδώ και 20 χρόνια μια από τις μεγάλες και ασφαλείς πόλεις του κόσμου... τώρα είναι ένα horror show».