​Ανατριχιαστικές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τα θραύσματα αλλά και τις βίδες που αφαίρεσαν οι γιατροί από τους τραυματίες των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

220316191857_7914.jpg

Οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στο νοσοκομείο Gasthuisberg στο Λουβέν.

Οι γιατροί έδειξαν τις βίδες που είχαν οι βόμβες των τρομοκρατών στο Βασιλιά Φίλιππο, στη Βασίλισσα Ματθίλδη και στον επικεφαλής της κυβέρνησης του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ.

Οι τρεις τους, δεν είδαν τους τραυματίες, αλλά συνομίλησαν με το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας όσων έπεσαν θύματα των τρομοκρατών.

download.jpg

download (1).jpg
«Ένα από τα θύματα δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Ένας από αυτούς είναι από την Αγγλία, και είναι σε καλή κατάσταση. Ίσως μπορέσει να φύγει από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες. Και για δυο ακόμη, έναν Ιάπωνα και έναν Γάλλο ισχύει το ίδιο», είπε ένας απο τους θεράποντες ιατρούς.

Η θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε τις Βρυξέλλες είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Στο νοσοκομείο, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και ασθενείς συμμετείχαν σε μια λιτή τελετή μνήμης για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στις τρομοκρατικές επιθέσεις.


download (2).jpg

download (3).jpg


513322042_B978206089Z.1_20160324113057_000_GTE6F8AU2.1-0.jpg

ΦΩΤΟ: Reuters/EPA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«ΔΙΨΟΥΣΑΝ» για αίμα οι μακελάρηδες του Βελγίου-Γεμάτη με ΚΑΡΦΙΑ η μία από τις βόμβες-ΦΩΤΟ

Βρυξέλλες: Τα αδέρφια Μπακράουι ήθελαν να χτυπήσουν σε πυρηνικούς σταθμούς

Τους «ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ: «Δεν ήξερα τίποτα για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες»!

ΚΛΕΙΣΤΟ ως και αύριο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Έκτακτες πτήσεις της Aegean στη Λιλ