Ο «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες για το χρίσμα καλά κρατεί.
melania1_0.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιεύτηκαν γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ , Μελάνια Κνάους, οι οποίες συνοδεύονταν από το σλόγκαν: «Συναντήστε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενη πρώτη κυρία. Ή ψηφίστε Τεντ Κρουζ την Τρίτη».

Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του GQ, τον Ιανουάριο του 2000, όταν η Μελάνια Κνάους ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον Τραμπ.
image.ashx.jpg
Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον μεγιστάνα υποψήφιο να απειλήσει πως θα… αποκαλύψει τα πάντα για την σύζυγο του Τεντ Κρούζ.

«Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!», είπε.
3279D6D200000578-3504746-Furious_Trump_hit_out_at_Ted_Cruz_for_the_advert_saying_he_would-a-23_1458700391993.jpgΒέβαια, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκάλυψε τι θα πει για τη γυναίκα του αντιπάλου του, αλλά η «Washington Post» υποθέτει ότι θα μιλούσε για τις τάσεις κατάθλιψης που έχει η Χέιντι Κρουζ.

melania-heidi3.jpg

Το 2005, όπως γράφουν οι «New York Times», είχε συλληφθεί από την αστυνομία να κάθεται σε μια ράμπα αυτοκινητοδρόμου, κρατώντας το κεφάλι με τα χέρια.

Ο γερουσιαστής του Τέξας απάντησε στην πρόκληση του Τραμπ, ��έσω Τwitter, και έγραψε ότι η φωτογραφία της γυμνής Μελάνια δεν βγήκε από το γραφείο του.

«Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χέιντι, θα είσαι ακόμη πιο δειλός από όσο πίστευα #sansclasse», έγραψε.