​Τρεις Μορμόνοι ιεραπόστολοι από τη Γιούτα, ένας Αμερικανός στρατιωτικός και η οικογένεια του είναι μεταξύ των τραυματιών από τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, ο συνολικός αριθμός των Αμερικανών που τραυματίστηκαν παραμένει αδιευκρίνιστος. «Γνωρίζουμε ότι ένας αριθμός Αμερικανών πολιτών τραυματίστηκε στην επίθεση αλλά δεν έχουμε έναν ακριβή αριθμό αυτήν τη στιγμή», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κίρμπι.

Οι ιεραπόστολοι Ρίτσαρντ Νόρμπι (66 ετών), Τζόζεφ Έμπι (20 ετών) και Μέισον Γουέλ (19 ετών) καθώς και ο Αμερικανός στρατιωτικός τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ζαβεντέμ και έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομεία της πόλης.

Μια τέταρτη ιεραπόστολος από το Μοντελιμάρ της Γαλλίας, η 20χρονη Φάνι Ρέιτσελ Κλάιν, η οποία συνόδευε τους τρεις Αμερικανούς, νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα. Την στιγμή της επίθεσης η νεαρή κοπέλα είχε απομακρυνθεί από τους τρεις άλλους ιεραποστόλους και είχε ήδη περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο άνδρες που "τίναξαν" στον αέρα τις Βρυξέλλες; ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι μαρτυρίες από την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό των Βρυξελλών

Βρυξέλλες:Σημαίες του ISIS και εκρηκτικά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα-Πυροβολισμοί στο Άμστερνταμ

Στα βελγικά χρώματα φωτίζονται μνημεία στην Ευρώπη-ΦΩΤΟ