​Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί παγωμένος τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, όπου οι τζιχαντιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τον αγαπημένο τους τρόπο… τον θάνατο!

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 34 ανθρώπους ενώ αμέσως οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των μακελάρηδων.

56f1600b35702a22d59ff8fa.jpg
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε διαμέρισμα στην συνοικία Σέρμπεεκ των Βρυξελλών σημαίες των τζιχαντιστών, εκρηκτικά και χημικά.

Την ίδια στιγμή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο μακελάρηδες, οι οποίοι είχαν κρύψει σε γάντια που φορούσαν τους πυροκροτητές των βομβών, είναι νεκροί!

cek_jsrw4aiw0o0.jpg
Επιπλέον, υπάρχουν μαρτυρίες για τον άνδρα με το καπέλο που ήταν μαζί με τους τρομοκράτες και πιστεύεται ότι σχετίζεται με την επίθεση. Ο επικίνδυνος άνδρας φέρεται να εγκατέλειψε το αεροδρόμιο μετά την επίθεση και αναζητείται.

Και σαν να μην έφτανε αυτό… πυροβολισμοί έπεσαν στον κεντρικό σταθμό του τρένου στο Άμστερνταμ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προσπάθεια των αρχών να προχωρήσουν σε μία σύλληψη. Τελικά τρία άτομα συνελήφθησαν χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό το αν συνδέονται με τα γεγονότα των Βρυξελλών.