​Γεμάτη με καρφιά ήταν τουλάχιστον η μία από τις βόμβες που εξερράγησαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπως μεταδίδει η ο Belgian TV Station.

Σύμφωνα με το VRT, οι γιατροί του νοσοκομείου Gasthuisberg εντόπισαν καρφιά στα σώματα των τραυματιών.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, νοσηλεύονται 11 τραυματίες και η κατάσταση των τριών εξ αυτών χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον 34 άτομα έχασαν τη ζωή τους στις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

aktinografia.22.3.jpg
Μία ακτινογραφία ενός εκ των δεκάδων τραυματιών από τις βομβιστικές επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα επιβεβαιώνει με ανατριχιαστικό τρόπο την αποκάλυψη των αρχών ασφαλείας, ότι οι τρομοκράτες είχαν βάλει καρφιά και βίδες στις βόμβες, προκειμένου να σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους.

Τη φωτογραφία από την ακτινογραφία δημοσίευσε το πρακτορείο ΕPA. Είναι ενός τραυματία, που μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια των Βρυξελλών. Σε αυτή φαίνετα�� μία βίδα ή καρφί, στο στήθος του ασθενούς.


-c20e396f30d94c1c.JPG

-b10b72c8274b12a7.JPG

-e85d77db76800582.JPG

Ξεκίνησε και πάλι η κυκλοφορία των συρμών στις γραμμές του μετρό 2 και 6 στις Βρυξέλλες, ενώ επίσης άνοιξαν και οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί της πόλης –με αυξημένα μέτρα ασφαλείας– σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Βελγίου.

Οι γραμμές 1 και 5, οι οποίες περνούν από το σημείο της έκρηξης, παραμένουν κλειστές.

Η οδηγία για αποφυγή μετακινήσεων ήρθη, ωστόσο οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν σε εγρήγορση και το επίπεδο συναγερμού παραμένει στο 4 για το σύνολο του Βελγίου.

Πηγή: ​nola

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρυξέλλες- ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι μακελάρηδες δευτερόλεπτα πριν σκορπίσουν τον… ΘΑΝΑΤΟ

ΑΥΤΟΣ ο άνδρας με το καπέλο σχετίζεται με το μακελειό στις Βρυξέλλες-Τριήμερο πένθος στο Βέλγιο

Γιατί οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στις Βρυξέλλες

Τζιχαντιστές για μακελειό στις Βρυξέλλες: ΕΜΕΙΣ το κάναμε επειδή συλλάβατε τον Αμπντεσλάμ