​Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, τα οποία στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες αθώους ανθρώπους (δείτε εδώ περισσότερα).

Η 22η Μαρτίου βάφτηκε με αίμα ενώ ο τρόμος έχει απλώσει την σκιά του πάνω από την Ευρώπη για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγο καιρό.

Ένας Έλληνας θα μπορούσε να ήταν ανάμεσα στα θύματα αλλά ως εκ θαύματος κατάφερε να ξεγελάσει τον Χάρο δύο φορές μέσα σε μία μέρα. Πρόκειται για τον οικονομολόγο Λευτέρη Σταυρόπουλο, ο οποίος κατάγεται από την Αχαΐα και εργάζεται στην Κομισιόν.

stayropoylos.jpg
«Ήμουν τυχερός καθώς σήμερα θα πετούσα το πρωί από Βρυξέλλες για Κων/πολη με την οικογένεια καθώς λόγω καθολικού Πάσχα έχουμε αργίες και θα πηγαίναμε για λίγες μέρες διακοπές στο Πατριαρχείο και σε φίλους μας στη Πόλη. Λόγω δουλειάς άλλαξα τα εισιτήρια πριν λίγες μέρες για αύριο και έτσι σήμερα δεν ήμασταν εκεί . Μετά έσκασε η βόμβα στο μετρό, που είναι κοντά στο γραφείο μου αλλά ευτυχώς είχε λιακάδα σήμερα και είχα αποφασίσει να περπατήσω» είπε στο τοπικό tempo24.gr.

Ο ίδιος τόνισε ότι στην Κομισιόν πήραν εντολή να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να πάνε στα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή, όπως σας έχουμε ενημερώσει στο star.gr, η πόλη έχει εκκενωθεί, οι κάτοικοι είναι ταμπουρωμένοι στα σπίτια τους και οι δρόμοι έχουν αδειάσει… Το μόνο που μπορεί κανείς να δει στην πόλη- φάντασμα είναι ασθενοφόρα και οχήματα της αστυνομίας.