Κάποιοι κατακρίνουν τις ερωτικές σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Άλλοι πάλι λένε, πως στον έρωτα δεν παίζουν ρόλο ασήμαντα πράγματα όπως οι αριθμοί.

Για την 23χρονη Angela Di Pasquo και τον 62χρονο Joe Leon, ωστόσο, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, μιας και το μόνο που τους νοιάζει είναι να είναι μαζί και να επικεντρώνονται όχι στα 39 χρόνια που τους χωρίζουν αλλά στα πολλά άλλα πράγματα που τους ενώνουν, όπως… το καλό σεξ!

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν σε γυρίσματα, με την 21χρον�� τότε να υποδύεται ένα θύμα φόνου και τον Leon έναν πράκτορα του FBI.

Παρότι εκείνος ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο από τον μπαμπά της- και έχει κι έναν γιο τρία χρόνια μεγαλύτερό της- η έλξη ήταν άμεση.

θκτυθ.jpg

Έπιασαν την κουβέντα και η Angela πρότεινε να πάνε για φαγητό στο Port St Lucie της Φλόριντα όπου ζούσαν και οι δύο. «Φάγαμε και συζητήσαμε, μετά του πρότεινα να πάμε σπίτι του γιατί μου είπε πως είχε κιθάρα», αφηγείται η 23χρονη, «τον άκουγα να παίζει για τρεις ώρες. Τελικά του είπα πως είχα αρχίσει κάπως να νιώθω και φιληθήκαμε».

Το ζευγάρι πέρασε μαζί όλο το Σαββατοκύριακο. «Τα πήγαμε πολύ καλά», λέει η Angela στη Mirror, «μου άρεσε πολύ, ήταν διασκεδαστικός και ενδιαφέρων. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες- αν και ο Joe είναι ο μεγαλύτερος με τον οποίο έχω βγει ποτέ».

Όπως λέει, όταν γνώρισε τον Joe ήταν «άπειρη» στο σεξ αλλά όταν κοιμήθηκαν μαζί ήταν «εκπληκτικά και υπέροχα»!

υξευξ.jpg

Η Angela είπε στους γονείς της για τον νέο της σύντροφο λίγες εβδομάδες αργότερα. Παρότι ήταν μεγαλύτερός τους, οι γονείς το πήραν καλά. Τελικά, τον συνάντησαν ενώ η Angela κι εκείνος ετοιμάζονταν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι.

«Σκέφτηκα πως αφού θα έπαιρνα την κόρη τους εκδρομή θα έπρε��ε να τους γνωρίσω», εξηγεί ο Joe. «Ήθελα να δουν πως δεν ήταν παράξενο, πως πραγματικά την αγαπούσα και τη σεβόμουν».

Όπως περιγράφει, με τον μπαμπά της 23χρονης τα βρήκαν αμέσως με συνδετικό κρίκο την αγάπη τους για τα σπορ. Αλλά μίλησαν και για την Angela, με τον Joe να διαβεβαιώνει τον πατέρα της πως την έβλεπε σοβαρά.

ιλυθιλ.jpg

Αρχικά, όπως εξομολογείται ο Joe, εκείνος ανησυχούσε πιο πολύ με το ενδεχόμενο της σχέσης τους απ’ ό,τι εκείνη. «Με διεκδικούσε», λέει γελώντας, «εγώ ανησυχούσα, ένιωθα πως ήμουν πολύ μεγάλος γι’ αυτή τη νεαρή γυναίκα. Αλλά εκείνη πάντα έλεγε, ‘ας πάρουμε τα πράγματα όπως έρθουν’. Κι αυτό κάναμε και αυτό θα συ��εχίσουμε να κάνουμε».

Το ζευγάρι δεν ξέρει αν η σχέση τους θα καταλήξει σε γάμο και παιδιά. Δημιούργησαν, ωστόσο, ένα κανάλι στο YouTube, όπου προσφέρουν συμβουλές όπως πχ. σε θέματα πρώην συζύγων, παιδιών και γάμου. «Συζητάμε επίσης πώς να πει κανείς στην οικογένειά του πως είναι σε σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας», εξηγεί ο Joe και καταλήγει «αγαπιόμαστε, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός».