Όποιος έχει σκυλάκι ή άλλο κατοικίδιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ασυγκίνητος διαβάζοντας αυτήν την ιστορία.

Αυτό το γλυκύτατο -μη καθαρόαιμο- πιτ μπουλ που βλέπετε στις φωτογραφίες, βρίσκονταν σε ένα κυνοκομείο στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια οικογένεια αποφάσισε να τον πάρει σπίτι της, ωστόσο μετά άλλαξε γνώμη.

yuktyuktyuk.jpg

Έκτοτε, ο March, όπως είναι το όνομα του σκύλου, έχει πέσει σε κατάθλιψη! Το μόνο που κάνει είναι να κοιτάζει διαρκώς τον τοίχο. Δεν έχει όρεξη για τροφή, ούτε καν για παιχνίδι.

yuktyuktyuk.jpg

H δημοσιογράφος του Fox 29, Dawn Timmeney, συγκινήθηκε τόσο από την ιστορία του March, που ανέβασε στο facebook μια ανάρτηση, με φωτογραφίες του σκύλου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους φιλόζωους και έτσι να βρεθεί μια καινούργια στέγη για το ευαίσθητο τετράποδο.

Τον περιέγραψε ως «αρσενικό, μεσαίου μεγέθους, νεαρής ηλικίας, δυνατό σκυλί με πολλή ενέργεια» και πρόσθεσε εκ μέρους του σκύλου: «Όλοι πιστεύουμε πως κάποιος νοιαζόταν για μένα κάποτε. Και ξέρουμε ότι είμαι το είδος του σκύλου που αξίζει να έχει με φροντίσει και πάλι».

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpg

Όπως αναμενόταν, η ανταπόκριση στο κάλεσμα του δημοσιογράφου ήταν μεγάλη, μιας και πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν από την ιστορία του μικρού March.