​Ο Σεν Ζιφάνγκ είναι ένας άνδρας ο οποίος αξίζει να είναι πρότυπο για όλους μας… Ζει μία φυσιολογική ζωή και μάλιστα έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μία επιχείρηση, η οποία λειτουργεί online.

fsagfafa.jpg
Ωστόσο, το ιδιαίτερο στη δική του περίπτωση είναι πως… όλα αυτά τα κάνει ενώ δεν έχει χέρια! Ο Κινέζος επιχειρηματίας, γεννήθηκε με αναπηρία αλλά κατάφερε να την νικήσει χάρη στη θέληση του και τα δάχτυλα των παιδιών του!

fsfs5.jpg
Ο 27χρονος κάνει τα πάντα με τα δάχτυλα των ποδιών του… Τρώει το φαγητό του, πλένεται, γράφει και ντύνεται χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από κάποιον τρίτο. Οι δουλειές του σπιτιού, επίσης, δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτόν, καθώς μπορεί να πλύνει, να καθαρίσει και να κόψει λαχανικά και να πριονίσει ξύλα με τα πόδια του!

noarms1.jpg
Όσο για την επιχείρηση του… κινεί τα νήματα της μέσω του διαδικτύου και μπορεί «βγάλει» ακόμη και 1.000 λίρες μέσα σε μόλις 10 μέρες!

noarms3.jpg
Ο ίδιος εργάζεται ακούραστα συχνά και τη νύχτα για να απαντά στα μηνύματα των πελατών του.Οι γονείς του μιλούν με περηφάνια για τον γιο της ο οποίος κατάφερε να έχει μια φυσιολογική ζωή παρά το σοβαρό πρόβλημα του.

noarms5.jpg