​Οι ιπποδρομιακές κούρσες του Τσέλτεναμ, κλέβουν κάθε Μάρτιο την παράσταση στην Βρετανία!

football2_0.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, διασημότητες απ' όλους τους χώρους δίνουν το «παρών» ενώ ξεχωρίζουν οι κυρίες με τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους, τις οποίες συνοδεύουν συνήθως με ξεχωριστά καπέλα.

Ωστόσο, φέτος το event αμαυρώθηκε απ' όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ποδοσφαιριστές, μοντέλα και παρουσιάστριες της αγγλικής τηλεόρασης πρωταγωνίστησαν σε ένα περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς, το οποίο απαθανατίστηκε από τους φακούς των φωτογράφων.

football_0.jpg
Δύο ποδοσφαιριστές, ο Σαμίρ Κάρουθερς των Ντονς και ο Τζέιμς Κόλινς της Νορθάμπτον, ήταν ανάμεσα στην παρέα μαζί με την παρουσιάστρια Τζέσικα Χέις και το μοντέλο Κέιτι Σάλμον, που έκλεψαν αρνητικά την παράσταση.

football3_0.jpg
Έχοντας ενοικιάσει τη μία από τις πολλές VIP σουίτες, οι δύο ποδοσφαιριστές μεθυσμένοι από την κατανάλωση σαμπάνιας, προφανώς δεν βαρέθηκαν να επισκεφθούν την τουαλέτα κάνοντας τελικά την ανάγκη τους σε ένα από τα ποτήρια ενώ στη συνέχεια πέταξαν τα ούρα, στο κοινό που βρισκόταν από κάτω.

football4_0.jpg
Όσο για τις δύο δεσποινίδες, αποφάσισαν να παίξουν με το φακό, βγάζοντας στη φόρα το στήθος τους, καπνίζοντας και πίνοντας προκλητικά σαμπάνια.