​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας. Μία κοπέλα, μόλις 21χρονων, δολοφονήθηκε επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί.

Μάλιστα, ο αδίστακτος φονιάς… εκτέλεσε την κοπέλα κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στην οποία εκείνη ήταν καλεσμένη. Η αδικοχαμένη Σίλαν ήταν Κούρδισσα η οποία μεγάλωσε στην Γερμανία και αρνήθηκε να παντρευτεί τον 22χρονο ξάδελφο της Σεφίν, που είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της!

323F6CF200000578-0-image-m-8_1458133705732.jpg
Ο πατέρας της ανέφερε πως η κόρη του μεγάλωσε ως Γερμανίδα πολίτης, και σπούδασε διοίκηση ακινήτων σε κολέγιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπεύθυνοι για τον χαμό της κόρης του, είναι τα δύο αδέλφια του, στα οποία ανέθεσε την προστασία της οικογένειας του, όσο αυτός έλειπε για δουλειά στο Ιράκ.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, οργάνωσαν με συνοπτικές διαδικασίες τον παραδοσιακό γάμο, με αποτέλεσμα να βρεθεί προ τετελεσμένων όταν επέστρεψε. Η κόρη του αρνιόταν να παντρευτεί τον ξάδελφο του και εκείνος φαίνεται πως δεν άντεξε την απόρριψη και την σκότωσε!

ImageHandler.jpg
Ο πατέρας της δημοσίευσε την φωτογραφία με την σορό της άτυχης κοπέλας, ζητώντας δικαιοσύνη.