​Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο μετά από ένα post της Τέρι Ντέι Ίβανς στο Facebook.

Η γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τον 12χρονο γιο της ο οποίος έκανε bullying σε μία συμμαθήτρια του. Ωστόσο, η κίνηση της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί, οι οποίοι σχολίασαν πως η πράξη της ήταν λάθος.

31F0027C00000578-0-image-a-2_1457299867238.jpg
«Απολύτως αηδιασμένη που ο 12χρονος γιος μου έκρινε σκόπιμο να χαλάσει τα παπούτσια μιας νέας συμμαθήτριάς του στο σχολείο. Θα σου πω κάτι Τζέικομπ. Αν συνεχίσεις να κάνεις bullying στη συμμαθήτριά σου ή σε οποιονδήποτε άλλο θα το πω στους γονείς των παιδιών για να σε τιμωρήσουν για όσο θέλουν. Αποχαιρέτησε τα χρήματα για τα γενέθλιά σου γιατί θα της αγοράσεις καινούρια παπούτσια και λουλούδια!» έγραψε.

Το post της συγκέντρωσε πάνω από 55.000 likes αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. «Γιατί να τον διασύρεις; Τον κακόμοιρο. Αυτό θα τον στοιχειώνει για πάντα. Ένα λάθος στα 12 που μπορούν να ��ο δουν όλοι στο διαδίκτυο», σχολίασε κάποιος. «Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο πράγμα να κάνεις σε ένα παιδί.. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι πολλοί δεν βλέπουν τους κινδύνους αυτού που έκανε», έγραψε ένας άλλος.

MOTHER_491_355.jpg
Μετά τα αρνητικά σχόλια εκείνη σημείωσε πως το έκανε για να του δείξει ότι οι πράξεις του έχουν συνέπειες. «Δεν με ενδιαφέρει που ορισμένοι δεν συμφωνούν με αυτό που έκανα. Ο γιος μου ταπείνωσε και ντρόπιασε ένα κορίτσι ανεξάρτητα από αυτό που είπε για να δικαιολογήσει ό,τι έγινε (ότι δηλαδή δεν περίμενε να χαλάσει το παπούτσι της).

Τ�� κορίτσι έκλαιγε. Και για όποιον θέλει να ξέρει, η συμμαθήτριά του είχε φύγει από το προηγούμενο σχολείο της λόγω bullying… σκεφτείτε πόσο χειρότερα θα την έκανε να αισθανθεί αυτό που έκανε ο γιος μου. Είμαι σίγουρη πως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα επαναληφθεί».