Στο στόχαστρο των χάκερ Anonymous μπαίνει ξανά, ο Ντόναλτ Τρα��π, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Σε νέο βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι χάκερ - υπερασπιστές του Δικαίου στοχοποιούν τον εκκεντρικό αμερικανό δισεκατομμυριούχο για την «απεχθή» εκστρατεία μίσους που διεξάγει και τις «φρικτές» του ιδέες.

Με το hashtag #OpTrump, η κολεκτίβα ζητά τη βοήθεια εθελοντών προκειμένου την 1η Απριλίου να «κατεβάσουν» την ιστοσελίδα TrumpChicago.com, και προειδοποιούν ότι θα ρίξουν όποια σελίδα υποστηρίζει την προεκλογική του καμπάνια.

«Σε παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και αυτά που έχουμε δει είναι πολύ ανησυχητικά. Δεν εκπροσωπείς τίποτα άλλο από την προσωπική του απληστία και δύναμη. Αυτό είναι ένα κάλεσμα στα όπλα. Κλείστε τις ιστοσελίδες του, ψάξτε και αποκαλύψτε όσα ο ίδιος δεν θέλει το κοινό να γνωρίζει. Πρέπει να αποδομήσετε την καμπάνια του και να σαμποτάρετε το brand του» αναφέρουν.

Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα στοχοποιεί τον Τραμπ. Η πρώτη ήταν το 2015 όταν οι Anonymous ανέβασαν ένα μήνυμα αναφορικά με τις τότε δηλώσεις του για τους μουσουλμάνους.