​Πρώτη είδηση στις…. lifestyle στήλες είναι η απρόσμενη συνάντηση που είχε η μικρή κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Σάσα, με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Ράιν Ρέινολντς στον Λευκό Οίκο!

Οι εικόνες της 15χρονης κόρης του πλανητάρχη να συνομιλεί με τον διάσημο ηθοποιό κάνουν τον γύρο του κόσμου, αλλά αυτό που σχολιάζεται περισσότερο είναι η… αντίδραση της μεγαλύτερης αδερφής της Μάλια!

sas.jpg

Όλα ξεκίνησαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος προς τιμήν του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό! Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο γνωστός, επίσης Καναδός, γοητευτικός ηθοποιός Ράιν Ρέινολντς, ο οποίος απαθανατίστηκε από τον επίσημο φωτογράφο του Λευκού Οίκου να συνομιλεί με τη Σάσα Ομπάμα, τη μικρότερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα.

z19760426Q,Sasha-Obama--Ryan-Reynolds--Malia-Obama.jpg

Και ενώ, όπως είν��ι λογικό, η 15χρονη Σάσα είναι ενθουσιασμένη με τη συνομιλία της με τον Ρέινολντς, στη φωτογραφία ακόμα μεγαλύτερο... ενδιαφέρον έχει η μεγάλη αδερφή της, Μάλια.

Τη στιγμή, λοιπόν, που Σάσα Ομπάμα και Ράιν Ρέινολντς συζητούν, η αντίδραση της 18χρονης Μάλια είναι... όλα τα λεφτά. Με ύφος «προχώρα, εγκρίνω» και με σηκωμένους τους δύο αντίχειρές της (σαν να λέει «μπράβο» στην αδερφή της), η μεγάλη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να κλέψει την παράσταση!

filles-obama.jpg

Η εμφάνιση και των δύο κοριτσιών πάντως ήταν υπέροχη. Τόσο τα φορέματα που επέλεξαν, όσο και το γενικότερο styling σε μαλλιά και μακιγιάζ ήταν καταπληκτικά!

untitled.png

Δείτε τις ΦΩΤΟ και το ΒΙΝΤΕΟ