​Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η 16χρονη Ινδή, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο Νέο Δελχί στην Ινδία, τη Δευτέρα. Ο δράστης δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια την πυρπόλησε, στην ταράτσα του σπιτιού της. Η ανήλικη κοπέλα έφερε εγκαύματα περίπου στο 90% του κορμιού της.

Όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr, οι γονείς της κοπέλας την βρήκαν να ουρλιάζει λίγες ώρες, πριν από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές.

Σύμφωνα με τ��ν ινδικό Τύπο, που επικαλείται τον πατέρα του θύματος, ένας γείτονας από το χωριό τους στο βόρειο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές παρενοχλούσε την κόρη του εδώ και έναν χρόνο, παρά τις προειδοποιήσεις που του είχαν γίνει.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στην Ινδία. Θυμίζουμε, πως στο παρελθόν μια κοπέλα είχε δολοφονηθεί αφού πρώτα υπέστη ομαδικό βιασμό.

Εκείνη η υπόθεση είχε μάλιστα οδηγήσει σε αυστηρότερους νόμους για την πρόληψη παρόμοιων εγκλημάτων, καθώς στην Ινδία τα κρούσματα επιθέσεων σε γυναίκες είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα.