Βλέποντας αυτόν τον αφοσιωμένο σύντροφο να βρίσκεται επί 8 μήνες στο πλάι της κοπέλας του που ήταν σε κώμα, το μυαλό μας πάει σε ένα δεμένο ζευγάρι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Ο 25χρονος Liu Fenghe θεωρήθηκε «ήρωας» από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Όταν η 22χρονη σύντροφός του Lin Yingying δέχθηκε επίθεση κι έπεσε σε κώμα, εκείνος έμεινε άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της και πλήρωσε και τον μεγάλο λογαριασμό των ιατρικών της εξόδων.

υτκθτυθκτυθκ.jpg

Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα ύστερα από τραυματισμό στο κεφάλι το 2014. Όταν όμως ανέκτησε τις αισθήσεις της, έκανε μια τρομερή αποκάλυψη: ο άνδρας που στεκόταν δίπλα της, φύλακας-άγγελός της, ήταν εκείνος που της είχε προκαλέσει το τραύμα που είχε ως αποτέλεσμα το κώμα, όπως η ίδια υποστηρίζει!

Η 22χρονη κατήγγειλε επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος τη χτυπούσε, είχαν προηγηθεί κι άλλες.

θκτυθκτυθκ.jpg

Ο Liu έγινε πρωτοσέλιδο στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν δανείστηκε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ανταπεξέλθει στα ιατρικά έξοδα της συντρόφου του, που ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Τότε δήλωνε στους δημοσιογράφους πως θα έμενε στο πλευρό της για πάντα. Η ιστορία τους άγγιξε τις καρδιές πολλών στην πόλη Dalian, όπου ζούσαν.

υθκτυθκ.jpg

Ωστόσο ο πατέρας της αποκάλυψε το μυστικό που αλλάζει πλήρως τη ρομαντική ιστορία: κατέθεσε στην αστυνομία πως η κόρη του κατηγορεί τον Liu για τον τραυματισμό που την έριξε σε κώμα.
Η Lin ανέκτησε τις αισθήσεις της τον περασμένο Μάιο, τρεις μήνες αφότου οι δικοί της την είχαν πάρει σπίτι. Κράτησε, όμως, το μυστικό της καθώς φοβόταν να αποκαλύψει ποιος ευθυνόταν για την κατάστασή της.

Τον περασμένο μήνα σόκαρε τους πάντες καταγγέλλοντας πως φταίχτης ήταν ο φίλος της. Σύμφωνα με την ίδια, ο 25χρονος τη χτύπησε επειδή έκαψε μια φουρνιά ψωμιά στον μικρό οικογενειακό φούρνο τους. Υποστήριξε επίσης πως η κακοποίησή της από τον Liu ήταν συνεχής και πως την είχε αναγκάσει να κρύβει την αλήθεια απειλώντας τη ζωή της.

Η απόφασή του να μείνει στο πλευρό της ήταν απόφαση λόγω ενοχής, όχι λόγω συμπόνοιας, τόνισε.

Ο πατέρ��ς της ενημέρωσε την αστυνομία κι η τελευταία ερευνά πλέον την υπόθεση.