Απίστευτη είναι η μεταμόρφωση του 28χρονου Sebastian David από τη Βρετανία, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες ξεφορτώθηκε την χαλαρή κοιλιά του και έγινε… μοντέλο!

fhsfs.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Sebastian αρχικά σταμάτησε να τρώει όλη την εβδομάδα junk food.

Ο 28χρονος κατανάλωνε 5.000 θερμίδες την ημέρα τρώγοντας κυρίως έξω, πρόχειρο φαγητό, ζυμαρικά και κουβάδες με τηγανητό κοτόπουλο.

fhsfs4.jpg
Μετά το θάνατο του πατέρα του ωστόσο, ο νεαρός ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα άσκησης που τον οδήγησε από τα 92 κιλά στα 67.

Ο Sebastian κατάφερε η κοιλιά του να γίνει… «φέτες» και να αποκτήσει το πολυπόθητο six-pack! Οι φίλοι του στο γυμναστήριο τον ενθάρρυναν να δοκιμάσει να συμμετάσχει και σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Δεκαπέντε μήνες αφότου σήκωσε για πρώτη φορά βάρη, ο 28χρονος κατέκτησε την 7η θέση σε εθνικό διαγωνισμό και οι προτάσεις στο χώρο του μόντελινγκ άρχισαν να πέφτουν βροχή.

fhsfs2.jpg
«Ομολογώ πως μερικές φορές νιώθω παράξενα που εργάζομαι ως μοντέλο, όταν κοιτώ τις φωτογραφίες μου δύο χρόνια πριν. Αλλά δεν παραπονιέμαι, είναι ωραίο να σε προσέχουν», λέει στη Daily Mail.

«Κατά μία έννοια, το ότι πάχυνα ήταν καλό, αν δεν είχα παχύνει δεν θα έκανα όλα όσα κάνω τώρα. Δεν είχα πρόθεση να συμμετάσχω σε διαγωνισμό bodybuilding ούτε να εργαστώ ως μοντέλο, ήθελα απλώς να βρω τη φόρμα μου και να φτιάξω το σώμα μου ��ια να νιώσω καλύτερα. Όσο όμως τα πράγματα πήγαιναν καλά τόσο επαναπροσδιόριζα τους στόχους μου. Τώρα νιώθω καταπληκτικά, είμαι χαρούμενος και είναι υπέροχο να νιώθω καλά με τον εαυτό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Sebastian άρχισε να παίρνει πολλά κιλά όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με μια σοβαρή ασθένεια το καλοκαίρι του 2013. Όσο εκείνος έδινε τη γενναία μάχη του ο 28χρονος δυσκολευόταν πολύ να συμφιλιωθεί με όσα συνέβαιναν και παραδέχεται πως επί εννέα μήνες δεν είχε μαγειρέψει ούτε μία φορά, έτρωγε μόνο απ’ έξω.

Μετά το θάνατο του πατέρα του πριν δύο χρόνια, ο Sebastian ορκίστηκε να αρχίσει ξανά να προσέχει τον εαυτό του, ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης βοηθώντας τη μητέρα του και άρχισε να πηγαίνει γυμναστήριο.

fhsfs5.jpg
Αντικατέστησε πλήρως το junk food με υγιεινά γεύματα και, σε συνδυασμό με την άσκηση, επτά μήνες μετά το σώμα του είχε φτιάξει κατά πολύ.

«Ήταν μια σχεδόν συνειδητή επιλογή το ότι έτρωγα για να αντιμετωπίσω την αρρώστια του μπαμπά μου αλλά μετά έπρεπε να κάνω την επίσης συνειδητή επιλογή και να πω: αυτή είναι η μέρα που αλλάζω», είπε.

Δίπλα στο πτυχίο και το μάστερ του στη φυσική αγωγή, θα ήθελε να βάλει και την κατάκτηση μιας από τις τρεις πρώτες θέσεις στον επόμενο διαγωνισμό bodybuilding στον οποίο θα συμμετάσχει τον Μάιο.
fhsfs6.jpg