Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου και σοκάρει! Δείχνει τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο πετάει κυριολεκτικά στον αέρα έναν άνδρα, που μιλά στο τηλέφωνο ενώ περπατά στο δρόμο της Κίνας.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κυκλοφορίας, φαίνεται ένα λευκό αυτοκίνητο να προσπαθεί να αποφύγει ένα μηχανάκι χωρίς ο οδηγός του να προσέξει ότι μπροστά από το δίκυκλο βρίσκεται ένας… πεζός!

Το αυτοκίνητο χτυπάει τον ανυποψίαστο άνδρα, ο οποίος προσγειώνεται στο έδαφος αφού κάνει σχεδόν μια πλήρη περιστ��οφή στον αέρα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην ιστορία αυτή είναι ότι οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση και επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο το θύμα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας που ακούει στο όνομα Τσεν, έχει λίγα τραύματα σε σχέση με τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν τον ρώτησαν πώς συνέβη αυτό, ο Τσεν τους απάντησε ότι οφείλεται στα… μαθήματα κουνγκ φου που έχει κάνει!

Όπως είπε στους γιατρούς ο Τσεν, ασυναίσθητα μετρίασε τη σφοδρότητα της πτώσης με τα χέρια του, προστατεύοντας τον εαυτό του από σοβαρά τραύματα, μια τεχνική που είχε μάθει στα μαθήματα πολεμικών τεχνών.


Δε��τε το βίντεο!