Αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε η Κρίσταλ Γκαμπίνο από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν βρήκε τον άντρα της να κάνει… τρίο με ζευγάρι που γνώρισε σε μοτέλ. Η αντίδρασή της; Ακραία. Τους σκότωσε όλους!

ετθκτθκ.jpg


Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν η Κρίσταλ «έπιασε» στα πράσα τον άντρα της με το ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, τον πυροβόλησε, ενώ στην πορεία σκότωσε ΚΑΙ το ζευγάρι!

υθκθκθκ.jpg

Αν και τα πτώματα του ζευγαριού τα άφησε γυμνά πάνω στο κρεβάτι, το πτώμα του άντρα της το μετέφερε και το έθαψε στον κήπο του σπιτιού. Φρίκη προκαλεί, ότι μετά το τριπλό φονικό, η γυναίκα πήγε ατάραχη στο σχολείο να πάρει την κόρη της!

«Η κουνιάδα μου δήλωσε στην οικογένειά της πως σκότωσε τον άντρα της γιατί τον έπιασε να κάνει τρίο. Μετά μάζεψε τις σφαίρες και μετέφερε το σώμα του στον κήπο», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας της Κρίσταλ είχε στενές σχέσεις με το τοπικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και μάζευε χρήματα για τους υποψηφίους.

τυθτθτυθ.jpg

Όσο για την παθολογικά ζηλιάρα Κρίσταλ; Η δίκη της θα ξεκινήσει στα μέσα του μήνα. Η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Δείτε το βίντεο!