​Η 65χρονη Gwen Slade, η 44χρονη Jemima και η 16χρονη Lily, από το Λονδίνο είναι γιαγιά, κόρη και εγγονή, είναι όλες ξανθιές και φοράνε το ίδιο νούμερο στα ρούχα!

dau07.jpg
Όπως οι ίδιες λένε ο κόσμος πολλές φορές νομίζει ότι είναι αδερφές.

Παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη από τη μικρότερη έχουν διαφορά περίπου 50 χρόνια, λένε πως τους αρέσει να ντύνονται με τα ίδια ρούχα και να τα ανταλλάσσουν μεταξύ τους, κάνοντας μερικές φορές τον κόσμο να τις περνάει για αδερφές και όχι για τρεις γενιές γυναικών.

dau06.jpg
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα λένε στην Daily Mail, πολλές φορές διαφωνούν για το σε ποια πάει καλύτερα το κάθε ρούχο.

«Οι τρεις μας συχνά βγαίνουμε μαζί και απολαμβάνουμε να φοράμε η μία τα ρούχα της άλλης», εξηγεί η 65χρονη Gwen και προσθέτει:

«Συνηθίζεται οι μητέρες, οι κόρες και οι γιαγιάδες να είναι ντυμένες ανάλογα με την ηλικία τους αλλά το δικό μας στυλ είναι ίδιο και όλες φαινόμαστε όμορφες».

dau08.jpg
Η 65χρονη εξακολουθεί να εργάζεται σε ένα κομμωτήριο μαζί με την κόρη της και την έφηβη εγγονή της.

Η 44χρονη μητέρα προσθέτει: «Είμαστε περισσότερο σαν αδερφές, μας περνάνε για αδερφές και είμαστε περήφανες που μπορούμε να μοιραζόμαστε τα ίδια ρούχα. Η μητέρα μου είναι μια «καυτή» μαμά και η κόρη μου είναι πανέμορφη με όλα τα ρούχα μου. Αγοράζω ένα φόρεμα και παπούτσια και τα κλειδώνω μέχρι να τα φορέσω πρώτη πριν προλάβουν να μου τα κλέψουν η μαμά ή η έφηβη κόρη μου. Αν τις αφήσω να τα βάλουν πρώτες είναι σίγουρο ότι σε κάποια από αυτές θα πηγαίνουν καλύτερα από μένα».

Παραδέχεται ωστόσο ότι γνωρίζει ότι πιθανόν κάποιοι κρίνουν αυτή την εμφάνιση και τη σχολιάζουν όπως επίσης και το ότι φορούν τα ίδια ρούχα παρά τη διαφορά ηλικίας.

Για να διατηρούν το σώμα που έχουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρώνε υγιεινά, κάνουν γυμναστική και χορό.

Η 16χρονη αναφέρει ότι είναι πολύ χαρούμενη που έχει τέτοια μαμά και γιαγιά και ότι την γεμίζουν με αι��ιοδοξία. Όπως λένε, το παραδοσιακό μοντέλο γιαγιάς, μαμάς και κόρης δεν ταιριάζει σε αυτές και προτιμούν να μοιάζουν με αδερφές και να είναι οι καλύτερες φίλες.

dau03.jpg
(Η 16χρονη Lily και η 44χρονη Jemima)

Μιλάνε για όλα τα προσωπικά τους θέματα και δεν κρύβουν τίποτε η μία από την άλλη. Η 16χρονη ακούει τις συμβουλές τους και πάντα ρωτάει τη γνώμη τους.

Οι τρεις γυναίκες δηλώνουν απόλυτα ευτυχισμένες που διαφέρουν από άλλες οικογένειες και απολαμβάνουν τη φιλία τους.
dau02.jpg
(Η 65χρονη Gwen Slade με την κόρη της, την 44χρονη Jemima)