​Κορίτσια το παρακάτω άρθρο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσάς… Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότερες από εσάς βαριέστε πολύ τις δουλειές του σπιτιού. Αν όμως σας λέγαμε ότι θα φρόντιζαν το νοικοκυριό σας ολόγυμνοι και καλογυμνασμένοι άντρες θα αλλάζατε γνώμη!

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και ένας επιχειρηματίας από το Κέιπ Τάουν της Αφρικής. Για αυτό ίδρυσε μία εταιρία που δίνει μία σέξι νότα στις δουλειές του σπιτιού.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται σε όσους πελάτες επιθυμούν για μερικές ώρες έναν άνδρα έτοιμο να πετάξει από πάνω του τα ρούχα και να κάνει ολόγυμνος όλες τις δουλειές του σπιτιού. Βέβαια, θα τους στοιχίσει κάτι παραπάνω. Αλλά οι υπάλληλοι τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον 20χρονο Μάικλ που βλέπετε στο βίντεο. Ο καλογυμνασμένος νεαρός είναι αθλητής και ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας. Για να σας καθαρίσει το σπίτι ολόγυμνος παίρνει 30 ευρώ την ώρα… Αν τον αφήσετε να φοράει και κάτι… η τιμή πέφτει! Όσο πιο ακάλυπτο είναι το σώμα του, τόσο πιo υψηλή είναι η αμοιβή του.

Πηγή: www.closermag.fr