​Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες της αδίστακτης νταντάς, η οποία πριν δυο μέρες κατάφερε να σοκάρει όλον τον πλανήτη… Η 38χρονη Ουζμπέκα Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα στραγγάλισε και έσφαξε το μόλις τεσσάρων ετών κοριτσάκι που πρόσεχε.

Resizer.jpg
Μάλιστα, η μανία της ήταν τόσο ανεξέλεγκτη… που «ξερίζωσε» το κεφαλάκι της μικρούλας και κρατώντας το από τα μαλλιά της… βγήκε στους δρόμους της Μόσχας και απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί.

download (2).jpg
Την Τετάρτη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οδηγήθηκε στο στυγερό έγκλημα μετά από διαταγή του Αλλάχ! Το πιο φρικιαστικό, ωστόσο, ήταν το χαμόγελο αλλά και η τρομερή ηρεμία της.

Η νταντά που έβαψε τα χέρια της με το αίμα μίας αθώας ψυχής έδειχνε ήρεμη… ενώ χαμογελούσε σαν να μην έχει γίνει τίποτα απολύτως.

N_521_355.JPG
«Ο Αλλάχ στέλνει τον δεύτερο προφήτη για να φέρει νέα της ειρήνης, καλημέρα σε όλους. Πεινάω, θα πεθάνω σε μια εβδομάδα, αυτό είναι το τέλος του κόσμου, μού απαγόρευσαν να φάω. Γεια σε όλους», είπε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

ntanta.jpg
Εκείνη κρίθηκε προφυλακιστέα για την φρικτή δολοφονία του παιδιού, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είχε και έναν άντρα συνεργό… καθώς υπάρχουν μαρτυρίες που θέλουν τον σύντροφο της να την επισκέφτηκε εκείνο το μοιραίο πρωινό.

download.jpg
Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας είδε μία σοκαριστική φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού που έγινε τάφος για το παιδί. Όπως βλέπετε, η άσπλαχνη γυναίκα αφού αποκεφάλισε το άτυχο κοριτσάκι άφησε το άψυχο κορμάκι του μέσα στην κούνια και πήρε το κεφάλι για να σκορπίσει τον τρόμο στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας.

download (1).jpg