​Επεισόδιο μεταξύ πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου και ενός φωτορεπόρτερ σημειώθηκε σε προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ. Σήμερα πάντως διεξάγεται η σούπερ Τρίτη, αφού ψηφίζουν 12 Πολιτείες για τον εκλεκτό τους υποψήφιο, τόσο στους Ρεπουμπλικανούς όσο και στους Δημοκρατικούς.

Την ώρα που ακτιβιστές διέκοπταν την προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, ο φωτορεπόρτερ Κρις Μόρρις προσπαθώντας να πάρει καλύτερη θέση για να τους φωτογραφήσει ήλθε στα χέρια με μέλος της μυστικής υπηρεσίας του Λευκού Οίκου.

Ο πράκτορας αρχικά τον απώθησε και στη συνέχεια τον έριξε κάτω. Ο φωτορεπόρτερ ξανασηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει τον πράκτορα για να του δείξει τι του είχε κάνει δευτερόλεπτα πριν!

Τελικά επενέβησαν οι αστυνομικοί και οδήγησαν τον σε έξαλλη κατάσταση φωτορεπόρτερ εκτός της αίθουσας στο Ράντφορντ της Βιρτζίνια.

Η σημερινή μέρα πάντως θεωρείται σημείο καμπής για την προεκλογική εκστρατεία, αφού οι ψηφοφόροι δ��δεκα πολιτειών αποφασίζουν για τον εκλεκτό τους στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος.