Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στους πλαστικούς χειρουργούς! Απτή απόδειξη η εικονιζόμενη Krystina Butel, η οποία ξόδεψε σχεδόν 172.000 ευρώ (αουτς) σε πλαστικές επεμβάσεις με στόχο, όπως η ίδια δήλωσε, να γίνει… καρικατούρα του εαυτού της.

ρεγ;εργ.jpg

Αν κ��ίνουμε εκ του αποτελέσματος, μάλλον… το πέτυχε!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 31χρονη από το Wakefield της Βρετανίας εξέφρασε για πρώτη φορά την επιθυμία να υποβληθεί σε δαπανηρές χειρουργικές επεμβάσεις- αυξητική στήθους, «γέμισμα» χειλιών και μπότοξ- με στόχο να μοιάσει με ένα πορτραίτο που της είχαν κάνει σε ηλικία 16 ετών, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ίμπιζα τον Αύγουστο του 2014.

Την πρώτη επέμβαση την έκανε στα 17 της και πλέον, 14 χρόνια μετά, έχει ξοδέψει αυτό το υπέρογκο ποσό αλλάζοντας άρδην την όψη της.

«Ξέρω πως θα ξυπνήσω και θα δω κάτι νέο στο σώμα μου», έλεγε εκείνη περιγράφοντας την αγάπη της για τις πλαστικές. «Για μένα, είναι κάτι που με φέρνει πιο κοντά στο όνειρό μου».

;εργ;ςεργ.jpg

«Όταν είδα για πρώτη φορά την καρικατούρα μου, τη ζήλεψα. Το κορίτσι στο σκίτσο ήταν τόσο glamorous, είχε όλα όσα εγώ ήθελα να γίνω», εξομολογείται αφήνοντάς μας άναυδους.

Η Krystina ήταν πάντα αγοροκόριτσο κι έχοντας τρεις αδελφούς είχε πολλές ανδρικές επιρροές στο σπίτι. Αλλά όλα άλλαξαν όταν στα 14 της εγκατέλειψε το σχολείο και βρήκε δουλειά σε σαλόνι ομορφιάς.
«Εκεί άρχισα να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου και το βάψιμό μου», θυμάται.
ρεγρςγ;ςρ.jpg
ργ;εγρςεγ.jpg

Ακολούθησαν οι διακοπές με το σκίτσο που έμελλε να της… αλλάξει τη ζωή (και την όψη).