​Σόκαρε τον κόσμο το βίντεο που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου και δείχνει μία μαυροφορεμένη γυναίκα να περιφέρεται στο κέντρο της Μόσχας, κρατώντας το κομμένο κεφαλάκι ενός παιδιού!
Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα είναι φρικιαστικές! Η νταντά της 4χρονης Nastya, είναι αυτή που δολοφόνησε το παιδάκι μέσα στο σπίτι όπου το φρόντιζε, το αποκεφάλισε και μετά πυρπόλησε το διαμέρισμα!
«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι. Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει» ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μετρό στη Μόσχα με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γ��ναίκα φώναζε "Αλλάχ Ακμπάρ" την ώρα της σύλληψής της.
To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.
Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.