​Ο Ντόναλντ Τραμπ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, παρά τις ακραίες του θέσεις στα ζητήματα μετανάστευσης και θρησκείας. Δίπλα του στο Λευκό Οίκο αν εκλεγεί θα έχει μια... καλλονή, η οποία όμως δεν γεννήθηκε στην Αμερική!

melania4.jpgmelania.jpg

Η Μελάνια Τραμπ είναι 45 ετών και θεωρείται μια από τις πιο λαμπερές συζύγους πολιτικών που διεκδίκησαν ποτέ την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών . Έγινε γνωστή ως μοντέλο. Συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη το 1998, όταν εκείνη ήταν 27 ετών και εκείνος 51.Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005.

melania2.jpguntitled.png

Είναι η τρίτη σύζυγος του μεγιστάνα του Real Estate και υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και ο σύζυγός της έχει ακραίες θέσεις σε ότι αφορά στο μεταναστευτικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι αμερικανοί, η ίδια είναι και αυτή μετανάστρια, αφού γεννήθηκε στη... Σλοβενία.

Breast-Cancer-Research-Foundation-Annual-Hot-n9vCGyKDoj3x.jpgmelania-trump-435.jpg

Η κα Τραμπ ωστόσο διατυμπανίζει ότι ... τήρησε κατά γράμμα το νόμο και ποτέ δεν σκέφτηκε να μείνει στις ΗΠΑ,χωρίς χαρτιά.

Η Μελάνια Τραμπ στηρίζει τις απόψεις του συζύγου της και μιλά γι'αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Donald-Trump-603772.jpg

Όταν την ρωτούν, τι είναι αυτό που την έκανε να ερωτευτεί τον Τραμπ, εκείνη απαντά «το εκρηκτικό μυαλό του. Είναι πολύ έξυπνος, πολύ γοητευτικός, και έχει πολλή ενέργεια».

Τώρα η Μελάνια ετοιμάζεται για την επόμενη καριέρα της, αυτήν της Πρώτης Κυρί��ς των Ηνωμένων Πολιτειών...