​Μια νέα μόδα που ξετρελαίνει τις Αμερικανίδες, αναμένεται να ταράξει Ευρωπαίες και… Ελληνίδες!

Ο διαλογισμός της κλειτορίδας που ξεκίνησε το 2011 στην Καλιφόρνια από τη Νικόλ Ντεντόν εξαπλώνεται σιγά σιγά σε όλο τον πλανήτη!

«Είναι μία σεξουαλική προπόνηση που συνδυάζει το τάντρα, τη γιόγκα, το ζεν, την ύπνωση κ.α» γράφει η Liberation.

Το μόνο που χρειάζεται είναι… δύο μαγικά χέρια (όχι τα δικά σας) ενός δασκάλου γνωστού ή αγνώστου, 15 λεπτά και απόλυτη συγκέντρωση!

«Η συνεδρία για τον οργασμικό διαλογισμό χρειάζεται δύο άτομα. Μία γυναίκα, γυμνή από τη μέση και κάτω και ένα άλλο άτομο (γυναίκα ή άντρα) που πηγαίνει δίπλα της και αρχίζει να την ερεθίζει με το δάκτυλο. Συνήθως οι δάσκαλοι φορούν λάτεξ ή πλαστικά γάντια. Η συνεδρία διαρκεί δεκαπέντε λεπτά», εξηγεί μία από τις δασκάλες του οργασμικού σεξ η Εμανουέλ Ντουσέν.

Στόχος των μαθημάτων είναι να ανακαλύψουν τα κορίτσια (μικρά και μεγάλα) τον εαυτό τους, βιώνοντας ένα απολαυστικό μασάζ της κλειτορίδας με την βοήθεια έμπειρων, αλλά άγνωστων ατόμων!

Όπως λένε οι ειδικοί, ένα τέταρτο αρκεί για να νιώσει κανείς την απόλυτη κορύφωση!

Ένας από τους μεγάλους δασκάλους του οργασμικού διαλογισμού, ο Ράσε Ταγιέμπ θεωρεί ότι θα πρέπει να αξιοποιείται η δύναμη του οργασμού και πως οι άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν τον αυνανισμό, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη συναισθηματική επίγνωση, βελτίωση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά και ενίσχυση του αισθήματος πληρότητας.

Οι κυρίες που ανυπομονούν να "προσηλωθούν" στην… κλειτορίδα τους και να δοκιμάσουν την εμπειρία, δεν έχουν παρά να οργανώσουν ένα ταξίδι μέχρι την Βρετανία, αφού εκεί θα γίνουν οι πρώτες συνεδρίες!

Αν πάλι, η τσέπη σας δεν σηκώνει τέτοιες… πολυτέλειες, μια επιλογή είναι να στραφείτε στο έτερον ήμισυ, μέχρι η νέα τάση να έρθει και στην Ελλάδα και να γίνει της… κλειτορίδας το πανηγύρι!