​Ποινή φυλάκισης 18 ετών επέβαλε ένα δικαστήριο στη Ρουμανία στην Έλενα Σμόκοτ, μια 27χρονη γυναίκα, η οποία πριν από έναν χρόνο περίπου είχε συγκλονίσει τον κόσμο με τον ΦΡΙΚΤΟ έγκλημά της!

Δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο της, κόβοντας στη συνέχεια το σωματάκι του σε κομμάτια, επειδή πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της και όχι του άνδρα της.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι η Σμόκοτ σκότωσε το άτυχο βρέφος μπροστά στα μάτια του τετράχρονου γιου της και του επτάχρονου ανιψιού της, στο σπίτι της στην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας.

Όπως ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό όταν πρόσεξε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τον σύζυγό της και τα άλλα δύο παιδιά της και ότι ήταν «ίδιο» ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με απίστευτη ψυχρότητα στην αστυνομία πώς έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πώς στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιας σκηνής έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι. Αργότερα μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενε» και ότι ήταν πιο εύκολο όταν «έκανε το ίδιο με ένα κοτόπουλο».

Λίγο προτού φτάσει η αστυνομία, η γυναίκα έκανε ντους στην ίδια μπανιέρα όπου βρισκόταν ακρωτηριασμένο το σώμα του μωρού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η υπεράσπιση της Σμόκοτ προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σκότωνε το μωρό της.