​Σε τραγωδία μετατράπηκε η σεξουαλική πράξη ενός ζευγαριού στην Γερμανία!

Τα ερωτικά παιχνίδια της Rica Varna και του συντρόφου της Oliver Dietmann, της κόστισαν την ζωή και ο Oliver δικάζεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο 46χρονος μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και σε 5ετή φυλάκιση από γερμανικό δικαστήριο.

download.jpg
Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Rica Varna άκουσαν στο δικαστήριο τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των περιπτύξεων του ζευγαριού που οδήγησαν στον θάνατο της 46χρονης.

Ο 46χρονος είπε στο δικαστήριο πως συχνά χρησιμοποιούσαν με την ερωμένη του λαχανικά, όπως αγγούρια, καρότα και μερικά κολοκυθάκια αντί για ερωτικά παιχνίδια.

Ήταν το βράδυ της 19ης Ιουλίου του 2014 που την κάλεσε σπίτι του και χρησιμοποίησε ένα αγγούρι για να την ευχαριστήσει.

Είχαν πιει 4 μπουκάλια κρασί:

«Αφού το αγγούρι υπηρέτησε τον σκοπό του, το έβαλα στο στόμα της. Ξαφνικά είδα καπνό να βγαίνει από την κουζίνα. Είχα ξεχάσει πως είχα βάλει κρέας για τον σκύλο μου. Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο μου και μετά βγήκα στο μπαλκόνι για να κάνω ένα τσιγάρο. Όταν γύρισα, η Rica ήταν αναί��θητη. Προσπάθησα να βγάλω τα κομματάκια αγγουριού από το στόμα της».

Οι γιατροί είπαν αργότερα πως το αγγούρι είχε σφηνώσει στον λαιμό της και έφραξε την αναπνευστική οδό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

«Ο κατηγορούμενος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν έπρεπε να την αφήσει για τόση ώρα μόνη της», τόνισε ο εισαγγελέας Reinhard Hoffmann, με την ετυμηγορία να βγαίνει την Παρασκευή.