​Τρελά γλέντια θα κάνει ο 16χρονος Ρουσλάν Σεντρίν, αφού επί ένα μήνα θα περάσει καυτές μέρες και νύχτες με την πασίγνωστη Ρωσίδα πορνοστάρ, Εκατερίνα Μακάροβα σε ξενοδοχείο της Μόσχας.

Ο μικρός ήταν ο μεγάλος τυχερός σε έναν διαγωνισμό, ο οποίος προέβλεπε το ξεχωριστό αυτό δώρο για όποιον γινόταν ο Νο 100.000 επισκέπτης σε ιστοσελίδα με virtual όπλα για ένα συγκεκριμένο video game.

p1.jpg

Με το που έμαθε ότι ήταν ο μεγάλος νικητής, ο Ρουσλάν δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, το οποίο όμως δεν συμμερίστηκε με τίποτα η μητέρα του, η οποία και δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο κανακάρης της να χρησιμοποιήσει το δωράκι του.

«Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά όταν ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους της σελίδας, ήμουν ενθουσιασμένος. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου και δεν με πίστευαν αλλά τώρα είναι χαρούμενοι για μένα», είπε ο 16χρονος.

p4.jpg

Όσο για την εντύπωση που έχει για τη Μακάροβα;

«Την είδα και μου αρέσει πολύ. Έχει τέλειες αναλογίες», είπε προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να περάσει ένα μήνα μαζί της.

Το μόνο εμπόδιο για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα είναι τώρα η… μαμά.

katerina_7.jpg

«Η μητέρα μου διαφωνεί αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα θα συμφωνήσει. Μόλις συναντήσω την Εκατερίνα θα της πω “Γεια σου, είμαι αυτός που σε κέρδισε”», είπε ο 16χρονος.

Εκείνη πάλι έχει αντίθετη άποψη και δηλώνει έξω φρενών με το δώρο, τονίζοντας ότι ο γιος της δεν μπορεί να απουσιάσει ένα μήνα από το σχολείο του.

«Αν θέλουν ας μας δώσουν 100.000 ρούβλια. Θα είναι πολύ πιο χρήσιμα», είπε και σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση το δώρο του μικρού να το εξαργυρώσει ο… πατέρας του απαντά:

«Αυτό αποκλείεται».

katerina1_4.jpg

Η Μακάροβα είχε συμφωνήσει πριν από τρεις μήνες με την εταιρεία για να είναι το έπαθλο του διαγωνισμού. Δεν έχει συναντήσει ακόμα τον Ρουσλάν, αλλά όπως είπε είναι μια καλή ευκαιρία για τον μικρό να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Θα πάμε στη Μόσχα και μετά αν θέλει μπορούμε να ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό. Θα το διαπραγματευτούμε και με τη μητέρα του», είπε και για όσους αναρωτιούνται αν η διαμονή περιλαμβάνει και sex η Μακάροβα ενημερώνει:

«Δεν είναι απαραίτητο αλλά στη ζωή όλα συμβαίνουν. Όταν ένα άπειρο αγόρι συναντά μια πεπειραμένη κοπέλα, όλα είναι πιθανά και αυτό είναι κάτι σύνηθες».